Lifestyle

Deze roze koffer van Action is perfect voor je volgende trip

action roze koffer

De zomermaanden komen steeds dichterbij en misschien heb je binnenkort al je eerste vakantie op de planning staan. Maar is je oude koffer aan vervanging toe? Dan heeft Action hier iets op gevonden. Action verkoopt nu namelijk een roze koffer die perfect is voor je volgende trip.

Action

De zomervakantie komt steeds dichter bij en de meeste mensen zijn alweer druk bezig met het plannen van hun volgende reis. Het is daarom wel belangrijk dat je een stevige koffer hebt, waar je al je kleding en spullen in kwijt kan tijdens je trip. Action speelt hier gelukkig goed op in, want zij verkopen nu een roze koffer voor een spotprijsje.

Roze koffer

Ga je binnenkort op reis? Dan verkoopt Action nu een hele leuke roze koffer. De koffer is te koop in twee verschillende maten, dus je kan er ook een leuke set van maken. De afmetingen van de grote koffer zijn 29 x 57 x 79 cm. Deze koffer is te koop voor € 49,95 en er past maar liefst 97 liter in. De afmetingen van de kleine koffer zijn 20 x 34 x 51 cm. Deze koffer is te koop voor € 24,95 en hier past 29 liter in. De kleinste koffer is ook cabin proof en dus perfect om mee te nemen als handbagage.

Lees ook: 
Wil je hebben: Action verkoopt nu goedkope kledingstomer

Details

De koffers zijn gemaakt met 30% gerecycled plastic en kunnen gemakkelijk afgesloten worden dankzij een handig TSA-cijferslot. Dankzij de dubbele wielen die 360 graden kunnen draaien en de uittrekbare stang, neem je hem gemakkelijk en comfortabel mee op reis. Daarnaast is de koffer ook nog eens roze, dus kan je hem megaleuk matchen met je vlieg outfit. Dus is jouw oude koffer aan vervanging toe? Wees er dan snel bij en klik hier om hem te bestellen of scoor hem in een van de Action winkels.