Lifestyle

Wil je hebben: Action verkoopt handige paraplu voor je telefoon

action-paraplu-telefoon

Je hebt waarschijnlijk nog nooit gedacht dat je dit nodig zou hebben, maar Action denkt daar wel anders over! De winkelketen heeft een paraplu ontworpen, speciaal voor je telefoon. Zo kan je oneindig scrollen zonder dat je scherm nat wordt of dat je het niet kan zien door de reflectie van de zon.

Action telefoon paraplu

We wachten allemaal in smart af op dat heerlijke brandende zonnetje in de strak blauwe lucht. Ach, genieten! Helaas heeft de zomer en al zijn glorie, ook wel eens nadelen. Zo houden we liever niet van te veel zweten en is het belangrijk om je genoeg in te smeren. Maar wat misschien nog wel het grootste obstakel is van dit seizoen, de spiegeling van de zon op onze schermen. Action heeft hier (natúúrlijk) een oplossing op gevonden en verkoopt nu een mini paraplu speciaal voor je telefoon.

Het klinkt misschien wat onnodig, maar ons lijkt het wel erg handig! Het houdt niet alleen de zon tegen, maar ook de regendruppels die ongevraagd op knopjes drukken wanneer deze op je scherm terecht komen. Met deze handige tool kan je dus oneindig blijven scrollen en ben je altijd up-to-date en bereikbaar 😉 Daarnaast ziet het parapluutje er ook nog eens enorm schattig uit. Kijk hieronder voor de leukste kleurtjes.

View post on TikTok

Lees ook:
OMG! Action verkoopt nu een karaokeset voor een spotprijsje

Verschillende kleuren

Alright, we geven het toe, het ziet er misschien een beetje gekkig uit. Toch willen wij het wel graag uitproberen en kiezen dan graag de kleur die het beste bij ons past. Roze! Als je daar niet zo fan van bent of je wil je broer of boyfriend verrassen, kan je ook voor een blauwe of zwarte plu gaan. Daarnaast is er ook nog gezellig geel en tijdloos grijs.

De speciale paraplu voor je telefoon is al voor €1,69 te scoren bij Action. Waar wacht je nog op? Voor zo een klein prijsje gaan wij deze tool zéker uitproberen. En jij?!