Lifestyle

Action verkoopt nu een opblaasbaar bubbelbad voor een spotprijsje

action-opblaasbare-bubbelbad

Genieten van een heerlijk rood wijntje met een bijpassende borrelplank in je eigen jacuzzi, hoe klinkt dat? Maak deze droom werkelijkheid en scoor nu dit opblaasbare bubbelbad bij Action voor een spotprijsje!

Opblaasbaar bubbelbad

Lekker opwarmen in een bubbelbadje in de achtertuin, dat is toch genieten! Zeker tijdens deze koude dagen klinkt dit als een supergoed idee. Bij Action hebben ze nu een opblaasbaar bubbelbad die tot wel 40 graden verwarmt. Het bad is alleen online te bestellen, dus het heeft geen nut om naar de budgetstore toe te gaan.

Dan zou je denken, zo een jacuzzi is toch niet te betalen? Nou, dat is dus helemaal niet waar. Bij Action scoor je het bad al voor minder dan 300 euro, een goede prijs voor zo een handige en fijne gadget. Je zet het opblaasbare bubbelbad namelijk in no-time op, al binnen 5 minuten ben je ready om te gaan badderen! De jacuzzi wordt met een afdekzeil geleverd, zo kan je hem beschermen tegen viezigheid als je hem even niet gebruikt, maar wel wil laten staan.

Lees ook:
Koopje! Scoor deze geweldige terrasverwarmer bij Action voor een spotprijs

Slimme tool

Ook zit een slimme tool aan dit bubbelbad gekoppeld. Als het vriest, schakelt het bad automatisch de verwarming aan! Zo bevriest het water niet en kan de jacuzzi niet beschadigen. Je kan het bubbelbad dus het hele jaar door laten staan, ook in het najaar!

Het bad is geschikt voor twee tot drie personen, dus nodig je besties uit om een avondje ultiem te relaxen. Pop de bubbels maar open, veel plezier!

Beeld: Action