Lifestyle

Déze geweldige hangmat van Action scoor je al voor een prikkie

action-hangmat

Het wordt met de dag warmer en zonniger en wij Nederlanders kunnen dan ook niet vroeg genoeg beginnen met de tuin weer zomerklaar te maken. Laat Action je een handje helpen en relax deze zomer in je eigen hangmat!

Action hangmat

Heb je een drukke periode achter de rug en kan je wel wat relaxing gebruiken? Dan hebben wij dé voorjaar must have voor je gevonden! Ga er even tussentijd en neem een momentje voor jezelf, terwijl je de tuin niet uit hoeft. Het is budget proof en je bent na een middagje liggen weer helemaal opgeladen. We hebben het natuurlijk over de veelbesproken Action hangmat. De alleswinkel komt wel vaker met leuke summer essentials, maar deze wil toch iedereen hebben?

Misschien is het nu nog een beetje fris om in je bikini te zonnen, maar met een warm kleedje en een goed boek lig je héérlijk in deze hangmat. In het zonnetje met een klein briesje en wat zeegeluiden uit de speaker, lijkt het net alsof je op een selfcare vakantie bent in Ibiza. Hemels, toch?!

Lees ook:
Wil je hebben! Déze jas van de Zeeman gaat viral op TikTok

Mooi prijsje

De hangmat van Action ziet er niet alleen heel comfortabel en stijlvol uit, maar hij is ook nog supergoed betaalbaar! Voor nog geen €50,- heb jij deze beauty al in de achtertuin staan en genieten van een middagje ‘me-time’. Style de hangmat met een wollig dekentje en een kussen en dan kan jij er het hele jaar gebruik van maken. Tenminste… Als het niet regent! 😉 Op de wat druiligere dagen kan je de Action hangmat makkelijk opbergen in de opbergtas die er bij inbegrepen is. Schijnt de zon weer? Dan zet je hem in een hand omdraai weer in elkaar.