Lifestyle

Wil je hebben: Action verkoopt nu goedkope kledingstomer

action-kledingstomer

Heb je ook een hekel aan strijken en vind je het allemaal maar gedoe? Dan kan je beter een kledingstomer aanschaffen. Dat zal je echt een hoop werk schelen en het neemt ook minder ruimte in beslag dan zo'n grote strijkplank. Maar we snappen best dat dit een behoorlijke aanschaf kan zijn, gelukkig hoeft dat niet meer. Action verkoopt nu namelijk een kledingstomer voor een spotprijsje.

Kledingstomer

Wij zijn obsessed met kledingstomers. Ze nemen veel minder ruimte in beslag dan zo’n gigantische strijkplank en leveren precies hetzelfde resultaat. Ideaal, want binnen enkele minuten zijn alle kreukels uit je kleding en je kunt deze dus ook weer makkelijk opbergen omdat het niet zo een groot apparaat is. Wat wil je nog meer?!

Action

Toch zit er ook een nadeel aan, want kledingstomers zijn over het algemeen best wel duur. Maar daar heeft Action nu dus iets op bedacht. Ze verkopen namelijk sinds kort een kledingstomer voor maar €20. WOW! Deze spotgoedkope stomer is van het met Tristan en is verkrijgbaar in verschillende kleuren. Je kunt dus nog kiezen ook! Verder heeft deze stomer een aan- en uitknop, een waterreservoir én twee verschillende opzetstukjes.

Lees ook:
Snel bruin worden? Action verkoopt nu self tan water

Maar hoe gebruik je deze kledingstomer dan? Dat is gelukkig helemaal niet moeilijk! Als eerste vul je het waterreservoir en zet je de kledingstomer aan. Ondertussen kun je dan het kledingstuk dat je wil gaan stomen ophangen aan een hanger. En daarna kan je de kledingstomer dus gebruiken, want deze is binnen twee minuten al gereed.

Verder krijg je bij deze stomer dus verschillende opzetstukken. De ene om de kreukels uit je kleding te krijgen en de ander kan je gebruiken om de pluisjes van je kleding af te halen. Kies daarom welk opzetstuk je wil gaan gebruiken voor het juiste resultaat. Breng de stomer dicht naar de stof van je kleding en ga er vervolgens langzaam overheen, net zolang totdat alle kreukels en/of pluisjes van je kleding af zijn. Zo simpel is het!