Lifestyle

Action verkoopt een handige gaslantaarn perfect voor de zomer

Action gaslantaarn

Onze favoriete winkel Action heeft nu weer een echte zomer must-have. Action verkoopt nu namelijk een gaslantaarn voor een spotprijsje.

Action

De gezellige zomeravonden zijn weer in aantocht, dus voor je het weet zit je weer in de tuin of op je balkon. Heb jij je tuin al helemaal summer ready gemaakt? Misschien mist er dan nog één ding en dat is een gaslantaarn. Het kan natuurlijk ‘s avonds nog steeds flink afkoelen, dus een lekkere verwarming komt dan zeker van pas. Gelukkig hoef je niet gelijk naar binnen te sprinten, want Action verkoopt nu een spotgoedkope gaslantaarn voor op tafel. De gaslantaarn is geschikt voor iedere tafel en maakt je avond gelijk helemaal cozy door de lekkere warmte en het licht.

Lees ook:
Must-have: deze stijlvolle balkontafel van Action wil je hebben

Gaslantaarn voor op tafel

Onze favoriete winkel Action verkoopt nu een gaslantaarn voor een spotprijsje. De gaslantaarn is ondanks zijn handige gebruik ook nog eens ontzettend modern voor in je tuin, dus zeker een win-winsituatie! Ondanks de goedkope prijs, heeft de gaslantaarn ook nog andere voordelen. Zo kan je wel zes uur lang genieten van een lekker vuurtje. Het enige wat je namelijk hoeft te doen is een gaspatroon in de gashouder te plaatsen. In een hand om draai kan je het vuur dan aan en uit zetten. Ook is de gaslantaarn daardoor een stuk veiliger en heb je geen last van rook en as. Als laatste kan je de gaslantaarn gemakkelijk meenemen, dus heb je altijd een lifesaver bij je. Voor slechts € 29,95 kan je de gaslantaarn voor op tafel al scoren. Rennen naar Action dus!