Lifestyle

Action verkoopt nu complete loungeset voor een spotprijsje

Het zonnetje gaat weer schijnen en het is bijna weer tijd om lekker de tuindeuren open te gooien. Maar een nieuwe zomer betekent ook nieuwe tuinmeubels. En met deze te gekke loungeset van de Action, krijg je het ultieme vakantie gevoel in je achtertuintje.

Action

Hoe heerlijk is het om lekker buiten in het zonnetje te zitten. Hier heeft Action iets op gevonden, want zij hebben een nieuw item in het assortiment die perfect is voor de zomerse dagen. Action heeft nu een heerlijke complete loungeset, waar je lekker in kan relaxen. Eerder zagen we al de Bohemian hangstoel van de Action, maar nu kan je met deze loungeset heerlijk van je zomer gaan genieten op je terras, balkon of in je tuin.

Lees ook: 
Wil je hebben! Lidl verkoopt nu een roze espressomachine

Complete loungeset

Déze complete loungeset van de Action bestaat uit twee stoelen, twee poefen en één tafel. In de stoelen en poefen zitten heerlijke dikke kussens, waardoor je er lekker op kan liggen. Daarnaast kan je het tafeltje gebruiken voor al je lekkere cocktails en snacks. De poefs kan je op meerdere manieren stylen. Zo kan je ze gebruiken als verlengstuk van je stoel om lekker te kunnen zonnen, maar je kan ze ook gebruiken als stoel. Op deze manier kan je met z’n vieren genieten van deze loungeset.

De loungeset is van gerecyclede materialen, waardoor de set ook een goede kwaliteit heeft. De set is gemakkelijk schoon te maken met water en milde zeep. Nederland is heel wispelturig en het kan ineens weer gaan regenen. Maar je hoeft de set niet af te dekken, want de set is weerbestendig en is bestand tegen uv-stralen, zodat ze niet verkleuren. Zo kan je ook meerdere jaren genieten van deze meubels. Kan je ook niet wachten op de zomer? Je scoort deze te gekke loungeset voor maar liefst 199 euro op de site van Action. Wacht niet langer en koop alvast je nieuwe meubels voor de zomer.