Lifestyle

Action verkoopt bordenset met luipaardprint voor een heel fijn prijsje

action-bordenset-luipaardprint

Zó fout dat het leuk wordt! Dat is precies wat er aan de hand is met deze geweldige luipaardprint bordenset van Action. Houd je een beetje van gek en anders? Dan moet je deze set zeker aan je collectie toevoegen!

Luipaardprint

Het printje wordt vaak als ‘fout’ en kitscherig omschreven, maar we love it. De foute printjes en felle kleuren zagen we dit jaar weer vaak terug komen. Dus waarom niet eten van een bord met een hippe luipaardprint?! Past perfect in de ‘moderne keuken’, zoals Action dat zelf op hun website heeft staan 😉 Plan een avondje dineren met je vriendinnen en dek de tafel met deze geweldige bordenset van Action. Ze zullen gegarandeerd onder de indruk zijn en het is een echte spraakmaker!

Lees ook:
We love it! Er bestaat nu keukenapparatuur met panterprint

Bordenset Action

Met deze set ben je direct ready voor een uitgebreid gangen diner. Er zitten zes kleine bordjes, zes dinerborden en zes diepe soepborden in de set. Waarvan de diepe borden dus helemaal in luipaardprint zijn. Doordat de andere borden zwart zijn, zorgt dat voor wat meer rust en staat het niet té overdreven op tafel. Voor een fijn prijsje van €39,95 heb je de gehele set al in huis! Let er wel op dat je ze alleen online kan kopen, niet in de winkels dus. Wij zeggen maar één ding: bel direct je vriendinnen op voor dat etentje! Bon appétit!

Beeld: action