Lifestyle

Dit autoparfum van Action is de beste Rituals dupe

action-autoparfum-rituals-dupe

Wist je dat de gemiddelde Nederlander wel voor meer dan 400 uur per jaar (!) in hun auto te vinden is. Crazy! Deze lange tijd die we doorbrengen in onze bolide, willen we natuurlijk zo aangenaam mogelijk maken. Met dit autoparfum van Action ruikt het net zo fris en fruitig als de duurdere variant van Rituals.

Rituals dupe

Het merk Rituals heeft stiekem bij iedereen wel een plekje in hun hart. We ontvangen de heerlijke douchemousse met liefde als cadeautje en verwennen onszelf graag met een bezoekje naar de verrukkelijk ruikende winkel. Niet alleen hun bodyproducten, maar ook hun geurtjes voor in huis en je auto slaan we maar al te graag in. Helaas mag het ook wel wat kosten en past het niet bij iedereen in zijn of haar budget. Tot nu toe! Gelukkig zijn er inmiddels een heleboel winkels die de producten van Rituals namaken. Haal de frisse geur van Happy Harmony bij Kruidvat of scoor de Sakura lijn bij Lidl. Én dat is nog niet alles! Met de hulp van TikTokker Hellen weten we nu dat je bij Action terecht kan voor een dupe van het lekkere autoparfum van Rituals.

Action autoparfum

Nooit meer last van een muffe geur in je auto en altijd verwelkomt worden met het frisse autoparfum van Rituals. We love it! Toch vinden wij twintig euro aan de dure kant. Nu kan je voor een fractie van de prijs een Rituals autoparfum dupe scoren bij Action. Volgens Hellen ruikt deze precies hetzelfde als het origineel en dat maar voor €2,39. Dat klinkt als een goede deal!

De geur ‘Rome Wood’ van Vinove (in de bruine verpakking) is een replica van de ‘Life is a Journey’ autoparfumlijn van ons favoriete merk. Ze beloven je wel 90 dagen een heerlijke geur toe en voor dat kleine prijsje kan je als die leeg is weer een nieuwe aanschaffen. Momenteel is het autoparfum niet meer in de online-winkel te bestellen. Sprint naar de dichtstbijzijnde store en sla vooral ruim in, wij gokken dat deze Rituals dupe binnen no-time is uitverkocht.

View post on TikTok

Beeld: action | rituals