Fashion

Trend-alert! Dit is het meest trendy accessoire van 2023

accessoire-2023

Meerdere celebrity’s zoals Kylie Jenner en Vanessa Hudgens zijn al met dit opvallende accessoire gespot. Sindsdien is het het enige waar we aan kunnen denken. We hebben het natuurlijk over het meest trendy accessoire van 2023, namelijk de bucket hat! Lees hier hoe je dit opvallende accessoire kan stijlen.

Bucket hats

Dit seizoen zijn tientallen celebrities al met het pluizige exemplaar gespot. Niet gek eigenlijk, aangezien we in deze kou wel wat warmte kunnen gebruiken. De furry bucket hats doen precies dat én meer. Ze maken namelijk ook elke outfit af en zorgen ervoor dat een simpele look net iets specialer wordt. Nog een voordeel van deze bucket hat is dat deze (mits correct gestyled) bijna elk seizoen gedragen kan worden.

Lees ook:
Zien! Dít zijn de mooiste sieradentrends voor lente 2023

Stijlvol

Het ziet er naar uit dat Kylie Jenner deze accessoire in 2023 in het leven heeft gebracht, maar eigenlijk vinden we elke variant wel leuk. Of je nu opzoek bent naar een zwarte zoals Kylie, een kleurrijk statement-stuk of eentje met een funky print, er zijn tegenwoordig tal van pluizige, nepharige fuzzy bucket hats op de markt die op verschillende manieren te stijlen zijn. Je kan het natuurlijk zo gek maken als je zelf wil. Om ervoor te zorgen dat je de komende tijd super stijlvol en de komende maanden nog warm naar buiten gaat hebben we de beste looks voor jou op een rijtje gezet.

Beeld: pinterest