Celebs

Cute! Op deze (mega romantische) manier vroeg Freek Suzan ten huwelijk

suzan-freek-aanzoek

Love is in the air! Suzan en Freek zijn namelijk verloofd. Dat maakte het stel een aantal dagen geleden bekend via hun Instagram. Nu vertelt Suzan ook voor het eerst over het huwelijksaanzoek en wij zijn stiekem wel een beetje jaloers! 

Op deze romantische manier ging Freek op één knie voor Suzan

Suzan deelt het romantische verhaal op hun gezamenlijke Instagram-account.

Verloofd

Een paar dagen geleden maakten Suzan en Freek via Instagram bekend dat ze, na een relatie van 14 jaar (!), verloofd zijn. De twee zijn namelijk op vakantie in Berlijn, waar Freek op één knie is gegaan voor zijn – inmiddels – verloofde. ”Eén week geleden in Berlijn… zei ze JA!”, deelde de zanger op Instagram. De positieve reacties stroomden binnen onder de post, en veel mensen waren benieuwd hoe Freek haar ten huwelijk heeft gevraagd. Dat heeft Suzan nu met ons gedeeld en het is zó romantisch!

De tekst gaat verder onder de post

View post on Instagram
 

Lees ook
Party time! Deze gratis festivals moet jij deze zomer sowieso bezoeken

Coldplay concert

Via Instagram deelt Suzan het verhaal hoe Freek haar ten huwelijk heeft gevraagd. ”In 2009 gingen we voor het eerst samen naar een concert, Coldplay in het Goffertpark”, schrijft de zangeres op Instagram. ”Als verrassing had Freek kaartjes geregeld voor Coldplay in Berlijn, vorige week. De avond ervoor moest ik al huilen toen ‘ie in een prachtig parkje in de stad de kaartjes tevoorschijn toverde om 13 jaar na ons eerste concert ‘samen de liefde te vieren’ bij Coldplay”, gaat ze verder. ”Toen hij daarna ineens op z’n knieën ging was er echt geen houden meer aan.” Hoe lief! Ook deelt het stel nog een aantal video’s van die avond, en het zag er onvergetelijk uit.

View post on Instagram
 

Beeld: Instagram @suzanenfreek

Must reads 👀