News

Gossip Girl(scene) week 8

Roddel(s), speculeren, achterklap, smoezen, achter je rug om praten, laster, kwaadsprekerij. Naja die laatste is wat overdreven, maar wat we willen zeggen is dat we graag wekelijks roddelen. Niet over elkaar, maar over celebs. Zie hier de gossip van deze week!


Rob Kardashian had wel een hele bijzondere manier om er voor te zorgen dat het écht over en uit was met zijn ex Rita Ora. Rob en Rita hadden in 2012 een jaar lang een relatie, maar Rob vertelde onlangs in de realitysoap van zijn zussen Kourtney en Kim dat Rita daar nooit publiekelijk voor uit wilde komen. Daarnaast zou ze ook vreemd zijn gegaan, maar iedere keer nam Rob Rita weer terug. Op een gegeven moment wilde hij diezelfde "fout" niet meer maken en daarom twitterde hij dat Rita met minstens twintig mannen was vreemd gegaan. Rob wilde blijkbaar dat Rita Rob zo zou gaan haten, dat ze hem NOOIT meer terug zou nemen.


Rihanna en Chris Brown zijn nog maar net weer samen en het lijkt alweer verkeerd te zijn gegaan. Op Valentijnsdag ging het zelfs zo ver dat de twee elkaar compleet negeerden, terwijl ze in dezelfde club feest aan het vieren waren. Ook zouden ze ruzie hebben over Drake. Chris en Drake zijn niet bepaald BFF's, Drake en Chris vochten vorig jaar in New York bij een nachtclub in New York, daarbij raakten meerdere mensen gewond. Drake zou Rihanna ge-sms't hebben en hier zou Chris boos over zijn geworden. Oh, een relatie in de schijnwerpers..


Britney was bijna getrouwd met manager Jason Trawick, maar dat ging op het laatste moment toch niet door. BritBrit zit echter niet stil, de 31-jarige blondine is afgelopen week gespot met een 27-jarige advocaat. Ze werden niet alleen gespot op een golfbaan, maar hadden ook een date tijdens Valentijnsdag. Wij hopen dat de man Britney's prins op het witte paard is, na al die stukgelopen relaties gunnen we haar dat wel.


John Mayer is een soort van officieel van de markt. Hij gaf aan zijn vriendin Katy Perry een "promise ring". Katy werd op Valentijnsdag gespot met een hartvormige ring; het gerucht ging dat Katy en John verloofd waren, maar daar is volgens Katy niks van waar. De ring zou de belofte op een huwelijk in de toekomst symboliseren. Wij zijn heel benieuwd wanneer deze belofte verbroken zal worden. OK, nee dat zeiden we niet, zo gemeen zijn we niet hoor!

Zangeres Fergie van The Black Eyed Peys is zwanger. Afgelopen week twitterde Fergie "Josh + Me and BABY is 3 #mylovelybabybump. Fergie en haar man acteur Josh Duhamel verwachten hun eerste kindje ondanks dat Josh twee weken geleden nog vertelde dat het gerucht niet waar was.

Bronnen: Perez Hilton / Ohnotheydidnt
Bron beeld: Instagram / Reporters / Twitter