Beauty

Review: Rimmel London’s nieuwste nagellakjes

Rimmel London komt met twee nieuwe collecties nagellak: de Cocktail Colour nagellak en de Fire Cracker nagellak. Het zijn vrolijke kleurtjes en doen je meteen denken aan de zomer! De Cocktail nagellak lijkt ideaal voor een party! Benieuwd naar wat ik – Petra – ervan vind? Lees dan snel verder!

Dit zijn de kleuren van de Fire Cracker nagellak. De lijn bestaat uit de volgende kleuren: diep roze, lichtrood, donkergroen, feloranje en geel.

Nagellak

Ik begin met de rode nagellak: Hot Chick.

Nagellak

Nagellak

De nagellak heeft een iets donkerdere kleur in het echt dan op de foto.

Het resultaat:

nagellak

Wat vind ik?
Ik vind de nagellak erg prettig lakken door de vorm van het kwastje. Na twee lagen dekt de kleur het beste. Het is een mooie glanzende nagellak. De nagellak is ook lekker snel droog. De kleur komt overeen met de kleur uit het potje, dit is ook wel erg fijn! De kleur is net iets anders op de foto dan in het echt. In het echt is de kleur namelijk iets donkerder en lijkt het bijna rood in plaats van diep roze.

Ik ga nu verder met de kleur: High Energy.

Nagellak

Nagellak

Ook deze kleur is net iets anders op de foto dan in het echt. Op de foto lijkt het wat meer oranje, terwijl de kleur in het echt juist meer roze is.

Het resultaat:

Roze nagellak

Wat vind ik?
Dit is toch wel mijn favoriete kleur van alle nagellakjes! Op de foto is hij net even anders, het is namelijk wat meer roze in het echt. Deze kleur dekt al goed na één keer lakken. En ook deze nagellak heeft een mooie glans. I'm lovin it!

Nu ga ik verder met de groene kleur: Shout Out Loud. Het is een kleur die ik zelf nog nooit op heb gehad, dus ik ben benieuwd hoe hij staat!

Nagellak

Nagellak

Het resultaat:

Nagellak

Wat vind ik?
Ik vind deze kleur leuker dan ik had verwacht! Het is exact dezelfde kleur als in het potje, dus what you see is what you get. De nagellak dekt het mooist in twee lagen.

Dit is de oranje kleur: You're a Cracker.

Nagellak

Nagellak

Het resultaat:

Nagellak

Wat vind ik?
Een echte zomerse kleur! Je wordt er direct vrolijk van. De kleur dekt het beste in twee keer lakken. Ook deze kleur is voorzien van een mooie glans.

De gele kleur nagellak: Just By Me.

Nagellak

Nagellak

Het resultaat:

Nagellak

Wat vind ik?
Dit is nog zo'n kleur die ik zelf niet zo snel zou uitkiezen, maar ook deze vind ik leuker dan verwacht! Met deze kleur ga je pas echt de zomer tegemoet! De kleur is hetzelfde als in het potje. Deze kleur dekt ook het beste in twee keer lakken.

Dit zijn de kleuren van Cocktail Colour Nagellak:

Nagellak Rimmel London

Ik begin met paarse kleur: Baby Bellini's.

Nagellak

Nagellak

Het resultaat:

Nagellak

Wat vind ik?
Ik vind dat de kleur goed overeenkomt met de kleur uit het potje. Het is een mooie nagellak met veel glitters! Perfect voor een avondje stappen als je het mij vraagt. De kleur dekt het beste na twee keer lakken. De nagellak is wel wat moeilijker te verwijderen door alle glitters die erin zitten, dus houdt hier rekening mee met het afhalen van de nagellak!

De volgende kleur is Hawaiian Punch.

Nagellak

Nagellak

Het resultaat:

Nagellak

Wat vind ik?
De kleur op de foto is niet helemaal hetzelfde als de kleur in het echt. Hij is namelijk meer roze in het echt. Ook deze nagellak is voorzien van lekker veel glitter! De kleur dekt het beste na twee keer lakken.

Dit is de oranje kleur: Shirley Temple.

Nagellak

Nagellak

Het resultaat:

Nagellak

Wat vind ik?
Deze nagellak dekt ook pas goed na twee keer lakken. Het is een vrolijke kleur, perfect voor een zomers gevoel! De nagellak is ook precies dezelfde kleur als in het potje, dit is altijd wel fijn.

Dit is de groene kleur: Cutie Colada.

Nagellak

Nagellak

Het resultaat:

Nagellak

Wat vind ik?
Deze kleur is vrij licht zoals je ziet! Ik heb mijn nagels twee keer gelakt op deze foto. Het is misschien mooier om hem over de groene nagellak te doen uit de Fire Cracker Nagellak.

Nagellak

Ik vind de kleuren erg leuk en je valt er zeker mee op! De nagellak van de lijn Fire Cracker kost € 4,99 en is vanaf maart verkrijgbaar bij de lokale drogisterij. De nagellak van de lijn Cocktail Colour kost € 6,99. Ook deze nagellak is vanaf maart verkrijgbaar bij de lokale drogisterij.

Wat vinden jullie van de nieuwe nagellak, en hebben jullie al een favoriete kleur?

Must reads 👀