News

Gespot: Celebs tijdens New York Fashionweek

Vorige week werd de modemaand officieel ingeluid in New York met New York Fashionweek. Modemensen zijn gisteren allemaal weer vertrokken naar Londen, waar de volgende Fashionweek gehouden zal worden, maar wij wilden New York Fashionweek niet zomaar voorbij laten gaan. Daarom laten we je graag nog wat beelden zien van celebs die we afgelopen week bij de modeshows gespot hebben.

Miley Cyrus spotten we onder ander bij de modeshow van Rachel Zoe. Rachel en Miley zijn sinds een tijdje goed bevriend, Rachel was ook degene die Miley's styling deed voor haar Cosmopolitan shoot.


Miley Cyrus werd ook gespot bij de show van Marchesa, ze droeg een prachtige jurk van het label, ze maakte de jurk lekker 'Miley' door haar lerenjasje er overheen te dragen.


Bij de show van Alice+Olivia werden onder andere Vanessa Hudgens, AnnaSophia Robb (Carrie Bradshaw in de nieuwe serie The Carrie Diaries) en Victoria Justice gespot.


Chloe Bridges, AnnaSophia's collega uit The Carrie Diaries (ze speelt Donna LaDonna), werd ook bij Alice+Olivia gespot.


Shay Mitchell van Pretty Little Liars zag onder andere de show van Lanette Lepore, ze staat hier op de foto met de designer en haar dochter.


Olivia Palermo werd bij vrijwel iedere fashionshow gespot, dit was bij de show van Carolina Herrera.


Rachel Zoe showde niet alleen zelf tijdens Fashion Week, ze was natuurlijk ook bij vrijwel iedere show zelf aanwezig. Wij vragen ons af of het bontje dat Rachel draagt een fake of een echt dierenvelletje is. Wij hopen het eerste…


Victoria Beckham showde ook tijdens Fashionweek, hier arriveerde ze bij het gebouw waar ze haar show zou gaan geven. Natuurlijk was anderhalf jaar oude dochter bij haar. Kleine Harper heeft het poseren nu al onder de knie, zwaait ze naar de paparazzi?

Welke celebs vind jij het best gekleed?

Bron beeld: Reporters