Lifestyle

Crea bea’s ontdekt: Maxime, Judith, Denise, Sandra & Nikita

Een tijdje geleden plaatsten wij een oproepje in het forum en benaderden wij een aantal creatieve meiden. Wij vroegen of ze samen met ons hun mooiste kunstwerken willen delen. Wij vinden namelijk dat hun talent niet onopgemerkt mag blijven! Ben jij benieuwd wat de Girlscene lezeressen in hun mars hebben?

Deze meiden kunnen ontzettend goed tekenen en zijn er dan ook druk mee bezig. Ze willen graag hun kunstwerken met jou delen om jou te inspireren ook de crea bea uit te gaan hangen. Iedereen heeft een creatieve kant en een verborgen talent. Pak dus je potlood en ga op zoek naar jouw talent. Remember: oefening baart kunst.

Tekening

Deze tekening van een appel heeft Maxime gemaakt met pen.

Maxime is sinds haar 15e bezig met realistisch tekenen. Nu drie jaar later, is deze hobby uitgegroeid tot een baan! Maxime verkoopt namelijk haar tekeningen, schilderijen en foto's. Door positieve reacties van anderen is Maxime blijven tekenen. Toen de eerste editie van The Voice of Holland nog in volle gang was, heeft ze een tekening van Ben Saunders gemaakt en op Twitter geplaatst. Ben was erg enthousiast over de tekening en zo is het balletje gaan rollen. Ze heeft nog twee tekeningen in opdracht gemaakt voor Ben Saunders en ze heeft nu ook opdrachten gekregen van Nicky Romero en Glennis Grace! Maxime heeft ook een eigen website waarop ze haar werk post.

Tekening

Dit schilderij is door Maxime gemaakt met waterverf.

Tekening

Dit is een schilderij van gitarist Slash.

Tekening

Dit is een tekening van Hugh Laurie, beter bekend als House. Maxime heeft deze tekening met potlood gemaakt.

Judith is sinds een jaar officieel mode illustrator. Ze maakt al illustraties sinds haar zeventiende, maar ze deed dit als hobby omdat ze dacht dat ze er een echt beroep van kon maken. In haar laatste jaar van het Grafisch Lyceum in Rotterdam mailde ze een aantal Nederlandse modemagazines. Judith kon toen aan de slag voor de Margriet. Ze illustreerde onder meer een jaar lang de horoscopen. Inimddels beschikt ze over een eigen agent in Parijs. Ze bereikte dingen waarvan ze nooit durfde te dromen! Judith is blogger voor VOGUE Nederland en zag haar tekeningen verschijnen door heel New York op mega grote billboards.

crea bea

Crea bea

Crea bea

Crea bea

Crea bea

Crea bea

Denise studeert Animatie aan de WDKA in Amsterdam. Ze houdt erg van animeren en alles wat daarbij komt kijken. Maar daarnaast houdt ze ook van tekenen, schilderen, fotografie, grafisch ontwerpen en nog veel meer! Denise heeft ook een eigen YouTube account, hier kun je een aantal van haar animaties bekijken.

Tekening

De plaat van de man met de hoed, heeft ze helemaal met balpen gemaakt. Hij is wel 0.90 meter bij 1.20 meter. Het was een flinke klus deze grote plaat af te krijgen!

Tekening

Deze tekening van Gandalf heeft Denise getekend in het programma Photoshop. Dat vindt ze één van de leukste dingen om te doen. Ze vindt het erg leuk om zich te verdiepen in karakters en deze zelf te maken.

Tekening

Dit schilderij heet 'Retro Sunshine'.

Tekening

Dit is een modelsheet van Denise. Ze heeft hierin een animatiekarakter gemaakt van haar eigen kat.

Tekening

Dit schilderij heet 'Who's afraid of heights?' Denise heeft de poppetjes zelf aan het schilderij gemonteerd.
 
Sandra volgt de opleiding tot Interactief Vormgever. Zij is nu vooral bezig met het maken van anime tekeningen in het programma Illustrator. Maar ze tekent ook gewoon met potlood.

Tekening

Tekening

Tekening

Nikita is altijd al bezig geweest met tekenen. Op de basisschool waren leraren altijd boos, omdat ze nooit aan het werk was maar altijd bezig was met tekenen. Ze volgt nu een particuliere opleiding in Alkmaar. Nikita vindt het het leukst om dieren te tekenen en daar wil ze dan ook ooit haar geld mee kunnen verdienen.

Tekening

Tekening

Tekening

Tekening

Tekening

Wil jij net als deze meiden met jouw tekening/ schilderij of kunstwerk op Girlscene.nl? Dat kan! Stuur foto's van jouw mooiste creaties, maar ook informatie van waar je passie vandaan komt en wat je inspireert naar info@girlscene.nl o.v.v. 'Inspiratie talent'. Wie weet zie jij jouw kunstwerken terug op Girlscene!

Wat vind jij van de verschillende tekeningen?

Met dank aan: Maxime, Judith, Denise, Sandra & Nikita