Beauty

Musthave make-up tools

Behalve kwasten, zijn er nog veel andere handige make-up tools die niet in jouw toilettas mogen ontbreken. De hulpmiddelen zorgen ervoor dat jouw make-up iedere dag weer perfect zit. Nieuwsgierig geworden over welke producten we het hebben en waar je ze kunt kopen? Lees dan snel verder! 

Verschillende make-up tools

tools

We beginnen met hoekige sponsjes. Het verschilt per persoon of je het handig vindt om daarmee make-up aan te brengen, maar het is sowieso handig in huis te hebben als je make-up niet helemaal goed is gegaan. Je kunt met een sponsje makkelijk foutjes wegvegen. Ook voor het blenden van je make-up zijn deze sponsjes ideaal.

tools
Dit product is misschien niet het eerste waar je aan denkt, maar (wegwerp) mascaraborsteltjes zijn heel handig om bij je te hebben. Als je je mascara uitleent of je leent van iemand anders mascara, kun je dit borsteltje gebruiken. Je voorkomt hiermee dat je infecties uitwisselt. Tip: vaak vinden we een mascara goed vanwege het borsteltje. Is jouw mascara op? Bewaar het borsteltje en maak het goed schoon. Zeker als het van een dure mascara is, heb je nu altijd jouw favoriete borsteltje bij je! Je kunt deze bij een goedkopere mascara gebruiken of bij een mascara waarover je niet zo tevreden over bent.

tools

Een powder puff zorgt, naast kwasten, ervoor dat je het poeder mooi kunt aanbrengen. Je krijgt zo een glimvrij gezicht en je poriën worden goed bedekt. Door dit handige product hoef je ook niet met je (vieze) vingers aan je gezicht te zitten.

tools

Watjes en wattenstaafjes mogen natuurlijk niet ontbreken in dit lijstje. Deze goedkope producten zijn handig voor het weghalen van make-up, maar ook om make-up te blenden en te shapen. We kunnen niet zonder!

tools

Voor mooie wenkbrauwen of voor het aanbrengen van valse wimpers is een pincet heel handig. Ook voor het verwijderen van haar op bijvoorbeeld je lip of ergens anders in het gezicht, is een pincet ideaal. Net zoals kwasten zijn pincetten verkrijgbaar in verschillende prijscategorieën.

tools
Ben jij niet gezegend met prachtige, gekrulde wimpers? Of wil je je blik wat ruimer maken? Dan mag een wimperkruller niet ontbreken in jouw toilettas. Ook wimperkrullers kun je kopen voor verschillende prijzen.

tools

Voor valse wimpers of andere spullen die geknipt moeten worden, is een klein schaartje erg handig. Met een schaar kun je ook overtollig wenkbrauw- en neushaar wegknippen. Kies voor een veiligheidsschaar, want zo bezeer je jezelf niet als je in je toilettas aan het rommelen bent.

make-up tools

1. Toilettas, verkrijgbaar bij H&M €7,95, 2. Wimperkruller, verkrijgbaar bij H&M €3,95, 3. Pincet, verkrijgbaar bij Douglas €9,95, 4. Wegde sponge van M.A.C, verkrijgbaar bij De Bijenkorf €6,00 5. Handig om je borstels mee te reinigen:  Cleaning Spray van Bobbi Brown, verkrijgbaar bij De Bijenkorf €24,00

make-up tools1.Veiligheidsschaar, verkrijgbaar bij Douglas €23,95, 2.Puntenslijper van Bourjouis, verkrijgbaar bij Douglas €4,78, 3. Oogschaduwpenseel, verkrijgbaar bij H&M €2,95, 4. Ook handig voor je wimpers: Wenkbrauwborstel en -kam, verkrijgbaar bij Douglas €4,95, 5.Powder puff van Bobbi Brown, verkrijgbaar bij De Bijenkorf €6,00

Welke handige make-up tools mogen in jouw toilettas niet ontbreken?!