Celebs

De Cimorelli-zusjes!

Ken jij de Cimorelli-zusjes al? Deze zes meiden zijn zussen van elkaar en zijn super muzikaal. Ze vormen samen de meidenband Cimorelli. De zusjes zijn bekend geworden door het coveren van liedjes op YouTube. Op deze manier hebben ze zelfs een platencontract binnengesleept! Ben jij benieuwd wie deze meiden zijn? Lees dan verder!

Cimorelli bestaat uit zes meiden: Christina, Katherine, Lisa, Amy, Lauren en Dani. En het leuke is: het zijn zusjes van elkaar! De groep is in 2007 opgericht door de vijf oudste zussen. Omdat ze al sinds hun jeugd samen zongen, was het vanzelfsprekend om de band officieel te maken. In december 2008 hebben ze zelfs een eigen album opgenomen met zelfgeschreven nummers. In het jaar 2009 zijn ze begonnen met het plaatsen van covers op YouTube. Hierdoor zijn ze pas echt bekend geworden. De liedjes op het YouTube zijn voornamelijk nummers uit de Top40 die zij a cappella zingen.

Cimorelli
Bron: Cimorelli Facebookpagina

Ze zingen veel bekende popliedjes, maar ze houden zelf van verschillende muziekstijlen. Als groep zijn ze vooral geïnspireerd door The Jackson 5, The Beach Boys en Stevie Wonder. In 2010 hebben ze een platencontract getekend bij Universal Records. Dani, het jongste zusje, is er twee jaar geleden pas bijgekomen vanwege haar leeftijd. Cimorelli is de achternaam van de meisjes, dus daar komt de naam van de band vandaan. Ze hebben een Italiaanse achtergrond.

Cimorelli
Bron: Cimorellimusic

Lisa
Lisa is het meisje links bovenaan op de foto. Ze is 18 jaar. Wil je meer lezen over Lisa? Klik dan hier, of volg haar via Twitter.

Katherine
Katherine is het meisje bovenaan in het midden op de foto. Ze is 20 jaar. Wil je meer lezen over Katherine? Klik dan hier, of volg haar via Twitter.

Christina
Christina is het meisje rechts bovenaan op de foto. Christina is 22 jaar. Wil je meer lezen over Christina? Klik dan hier, of volg haar via Twitter.

Dani
Dani is het jongste meisje van de band. Ze staat links onderaan op de foto en ze is 12 jaar oud. Wil je meer lezen over Dani? Klik dan hier, of volg haar via Twitter.

Amy
Amy is het meisje onderaan in het midden van de foto. Amy is 17 jaar. Wil je meer lezen over Amy? Klik dan hier, of volg haar via Twitter.

Lauren
Lauren is het meisje rechts onderaan op de foto. Lauren is 14 jaar oud. Wil je meer lezen over Lauren? Klik dan hier, of volg haar via Twitter.

Hun eerste cover

Watch on YouTube

Meest bekende cover: Dynamite

Watch on YouTube

De meiden begeleiden zichzelf tijdens de covers, zoals bij deze cover van Jason Mraz

Watch on YouTube

En ook bij de cover van Rihanna

Watch on YouTube

Dit is het eerste eigen nummer: 'Million Bucks'

Watch on YouTube

De meiden hebben net een nieuwe EP uit met drie nieuwe liedjes!

Cimolli

Wings

Watch on YouTube

Believe it

Watch on YouTube

You got me good

Watch on YouTube

Wil je meer lezen over de Cimorelli-zusjes? Klik dan hier.

Wat vind jij van de meidenband Cimorelli?