Films & Series

Astrid in Wonderland

Zijn jullie al bekend met de Belgische Astrid Bryan. Je hebt haar misschien voorbij zien komen in Nederlandse Hollywoodvrouwen, of misschien heb je haar eigen Reality Show misschien weleens voorbij zien komen; Astrid in Wonderland. Eén ding is duidelijk; als je Astrid gezien hebt heb je direct een mening; je haat haar, of je houdt van haar.

Astrid Bryan werd dertig jaar geleden geboren als Astrid Maria Maurice Nuygens in Vlaanderen. In 2001 won Astrid de Belgische versie van de Elite Model Look. Daarna vloog ze de hele wereld over om modeshows te lopen en campagnes te schieten. Daarnaast begon Astrid een aantal jaar geleden aan een muziekcarrière. In 2011 kwam daar het rockalbum Taking Over uit voort.

Maar het meest bekend werd Astrid door haar deelname aan het programma Vlaamse Hollywoodvrouwen in 2010. Astrid verhuisde in 2005 naar Los Angeles en trouwde daar een jaar later met de Amerikaanse zakenman John Bryan, ook wel den John, donutty, bowlinghead genoemd ;-). In 2011 werden de beelden van Astrid in Vlaamse Hollywoodvrouwen gebruikt voor de Nederlandse versie van het programma. In hetzelfde jaar werd ook haar eerste eigen realityserie uitgezonden op de Belgische zender VIJF.

De realityserie "Astrid in Wonderland" startte in september 2011 en was direct een groot succes. Een half jaar later, in mei 2012 ging het tweede seizoen van start. Inmiddels gaat het vierde seizoen van de serie van start.

In de serie gunt Astrid de kijkers een kijkje in haar leven in Los Angeles. Astrid is nogal een persoonlijkheid. Ze praat Vlaams en gooit er af en toe een paar lekker overdreven Amerikaans uitgesproken Engelse zinnen doorheen. Uitspraken als "Amazing" en "Out of Control" werden populair doordat Astrid ze veelvuldig gebruikt.

Naast het leven van Astrid, komen Astrid's man en broer (Laurens) ook veel in de serie voor. De serie wordt meestal opgenomen in Los Angeles, maar er vonden ook opnames plaats in Nikki Beach (Frankrijk) en in haar thuisland België. 

Astrid in Wonderland werd ook in Nederland uitgezonden op Net 5. Op de website kun je korte stukjes van de serie terugkijken. Wil je volledige uitzendingen terugkijken, dan kun je het beste een gokje wagen op YouTube. Via het Laurent Dhondt kanaal kun je alles bekijken, klik hier voor het kanaal.

Kende jij Astrid al? Haat je haar, of hou je juist van Astrid? Discussieer erover in het Astrid Bryan topic op het Girlscene forum!

Bron beeld: VIJF