Lifestyle

Hot or Not? Rihanna’s nieuwe ballad ‘Stay’

Rihanna staat bekend om haar powersongs die het niet slecht doen tijdens een avondje stappen. Van Diamonds tot Shut Up And Drive en van We Found Love tot Only Girl; het zijn allemaal hits waar we helemaal los op gaan en het liefst van begin tot eind meeschreeuwen. Maar Rihanna's nieuwste nummer Stay van haar laatste album "Unapologetic" is compleet anders, het is een prachtige ballad.

Het nummer Stay is gemaakt in samenwerking met Mikky Ekko, hij is ook te horen op het nummer. Het nummer werd vorige maand al als single uitgebracht, maar gisteren werd ook eindelijk de bijhorende videoclip gelanceerd.

Watch on YouTube

De avond ervoor had Rihanna het nummer al live gezongen met Mikky Ekko tijdens de Grammy Awards. Iedereen was erg enthousiast over haar optreden; het was zo anders dan haar andere optredens. Rihanna zong het nummer niet alleen prachtig, ze zag er ook fantastisch uit in haar lange zwarte jurk en met haar mooie krullende haren.

Watch on YouTube

Zie hierboven Rihanna's optreden tijdens de Grammy's, helaas is hier nog steeds geen goede video van te vinden (je hoort tijdens dit nummer meerdere keren een iPhone ringtone, heel fijn!).

Wat vinden jullie van Rihanna's nieuwste liedje en videoclip? Hot or Not? Hebben jullie liever de mee-zingers van Rihanna, of vinden jullie dit soort ballads juist heel mooi?

Bron beeld: Reporters