Films & Series

Doe de Beautiful Creatures betoverde liefdesmeter

Liefhebbers van boekverfilmingen als Twilight en The Hunger Games kunnen binnenkort weer van een nieuwe film genieten! Vanaf 28 februari draait de verfilming van Kami Garcia en Margaret Stohl's boek 'Beautiful Creatures' in de bioscoop. Het is een bovennatuurlijk liefdesverhaal over twee tieners in een klein dorpje in South Carolina waar normaal nooit iets spannends gebeurd. Natuurlijk is dat op het moment dat de film afspeelt net iets anders..

De film draait om Ethan Wate (Alden Ehrenreich) en Lena Duchannes (Alice Englert). Ethan woont al zijn hele leven in het fictieve dorpje Gatlin, er is weinig te beleven en hij is dan ook van plan om na de middelbare school direct te vertrekken. 
 
Ethan heeft dromen over een meisje, maar hij weet niet wie het meisje is. In de droom bevind Ethan zich op een slagveld tijdens de Amerikaanse Burgeroorlog. Hij loopt naar het meisje toe, maar voordat hij haar kan bereiken, wordt hij geraakt door een kogel. 
 
Lena Duchannes is nieuw in Gatlin en ze heeft snel de aandacht van Ethan, die zich dood verveelt in het saaie dorp. Met Lena is het leven echter alles behalve saai, Lena heeft bijzondere krachten die haar altijd net iets anders maakten dan de rest en daardoor heeft ze ook maar weinig mensen dicht bij haar in de buurt. 
 
De liefde tussen Lena en Ethan wordt bedreigd door de gevaren die Lena's 'Caster' krachten brengen. Zo wil de burgemeester van het dorp – Mrs. Lincoln gespeeld door Emma Thompson – Lena uit het dorp verbannen uit angst voor een herhaling van het verleden. Lena's familie heeft altijd donkere krachten gehad, maar Lena's lot is nog niet bepaald. Haar lot zal pas besloten worden op haar zestiende verjaardag. Lena ondergaat dan een proef die haar lot voor altijd zal bepalen, zal ze donkere of lichte krachten krijgen.
 
Beautiful Creatures is het eerste boek uit de boekenserie geschreven door Kami Garcia en Margaret Stohl, in de serie zijn nog drie andere boeken verschenen genaamd Beautiful Darkness, Beautiful Chaos en Beautiful Redemption. We verwachten dan ook dat als de film net zo goed loopt als verwacht wordt, dit zeker niet de laatste film in de serie zal zijn.
 
Ben jij benieuwd of jij net zo'n betoverende liefde hebt als Ethan en Lena? Doe dan nu de test "De betoverende liefdesmeter" op de Facebookpagina van Independent films. Je kunt dan niet alleen kijken of jij en je vriend(in) een betoverende liefde hebben, je maakt tegelijkertijd ook kans op mooie prijzen, waaronder tickets voor de film. 
 
Like de Facebookpagina van Independent Films en doe de liefdestest en wie weet win jij twee vrijkaartjes voor de film of één van de andere mooie prijzen.
 
Na het zien van de trailer kunnen wij in ieder geval niet wachten tot de film over twee weken – op 28 februari – in de bioscoop draait!
 
Watch on YouTube
 
Hebben jullie het boek gelezen, zijn jullie ook benieuwd naar de film?