Fashion

Online shoppen en winnen bij The Sting

Groot nieuws dames: The Sting opent vandaag een eigen webshop! Deze liet even op zich wachten, maar nu kunnen we dan eindelijk in de webstore merken winkelen die we nergens anders kunnen krijgen! Ben jij ook zo benieuwd? Kijk dan mee!

The Sting is eigenlijk een Nederlandse modeketen, maar opende de afgelopen jaren de deuren in onder andere Londen, Frankfurt en Antwerpen. Nu is het dan eindelijk de beurt aan een eigen webshop…         

In de webshop staan echt heel veel artikelen; meer dan duizend! Bovendien is de shop van allerlei handige snufjes voorzien. Je kunt bijvoorbeeld gebruik maken van een online paspop, zodat je kunt zien hoe een kledingstuk eruit ziet, wanneer het wordt gedragen. Bovendien zie je op deze manier ook het resultaat van de mix en match, op het moment dat je met zowel broeken als tops experimenteert. 

The Sting verkoopt zeker 25 merken die vaak moeilijk of niet op andere punten verkrijgbaar zijn. Denk dan aan namen als: Sutherland, Amy & Ivy, Revelation en Non Grada. De webshop bevat ook een speciale pagina met foto's en musthaves van allerlei lentecollecties en bijzondere items van het modeseizoen. 

De nieuwe site gaat gepaard met een leuke prijs en die willen wij, Girlscene, jou natuurlijk niet onthouden. Iedereen die meedoet aan de actie ontvangt een gratis verzendig op de webshop en maakt kans op een van de 87 Gift Cards van verschillend waarden, of een van de drie giftcards ter waarde van €250,- en advies van een personal stylist, een The Sting Stoel en, pompompom, EEN SHOPPINGTRIP NAAR LONDEN!


Bron: sandersonhotel

Mocht je die winnen, dan vlieg je met drie vrienden naar Londen City, je overnacht in het Luxury Sanderson hotel en je mag voor €500 shoppen bij The Sting op Picadilly Circus. 


Bron: sandersonhotel


Bron: sandersonhotel

Wil je weten hoe je kunt winnen? Bezoek dan sowieso de site van The Sting en klik hier!

Ga jij ook eens winkelen op de nieuwe webshop van The Sting?