Lifestyle

Interieurinspiratie: pastelkleuren!

Hoewel we er nu nog weinig van merken, is de lente vandaag toch echt begonnen!! Tijd voor de grote voorjaarsschoonmaak en een make-over! Pastel is niet alleen in de modewereld een trend. De zoete kleurtjes zijn leuk om terug te laten komen in je interieur. Niet alleen in de lente en de zomer, maar ook in de winter! Dus mix en match met kleuren, gooi er een flinke dosis wit bij en je kamer is als nieuw!

Als je geen drastische veranderingen in je kamer wil maken, kun je ook gewoon details in pastel toevoegen. Dat kunnen kussens, een plaid of een nieuw dekbedovertrek zijn, maar je kunt ook een oud kastje of een paar opbergplanken in een pastelkleur verven. Bij veel interieurwinkels zijn woonaccessoires verkrijgbaar in pastelkleuren. Kijk ook eens bij HEMA of Xenos.

Ga naar de verfwinkel en laat je inspireren door de verschillende pastelkleuren die er zijn. Je kunt bij bouwmarkten of verfwinkels ook verf laten mixen. Zo kun je jouw ideale kleur samenstellen. Kijk mee naar de inspiratiebeelden die Girlscene voor je op een rijtje zet.

Pastel interieur

pastel

Pastel

Pastel

Pastel

Pastel

Pastel

pastel

Pastel

Pastel

Pastel

Pastel

Pastel

Pastel

Ga jij deze trend doorvoeren in jouw (huis)kamer?

Door: Emma