Beauty

De lente-producten van Sephora

Toen er een pakket met allemaal nieuwe producten van Sephora binnenkwam, werden wij erg vrolijk van de frisse kleurtjes. Deze producten zijn speciaal voor de lente uitgebracht. Ik- Quirine- probeer een complete look voor je uit. Nieuwsgierig geworden? Lees dan snel verder voor deze lange review met veel foto's!

Dit zijn de producten van Sephora:

make-up sephoramake-up sephora

Ik begin natuurlijk met de basis; de foundation. Het is een compacte foundation in de teint tan toffee/mat caramel en het nummer is 34.

sephora foundationfoundation sephorafoundation sephora

Dit is het resultaat (En ja, ik ben hier helemaal make-uploos iieehhh!!):

foundation sephora

Wat vind ik
De foundation wordt in een mooie verpakking geleverd. Het brede spiegeltje is erg handig en de bijgeleverde spons ook. Je hoeft niet veel van het product te gebruiken, want de kleur is direct goed te zien op het gezicht. Ik ben erg tevreden over de foundation! Het product heeft een goede dekking voor kleine oneffenheden. Het dekt kleine plekjes en mijn gezicht is ook wat minder rood. De foundation is verkrijgbaar in zestien verschillende tinten, dus er zit vast een goede kleur voor jou bij! De prijs is €29,00.

Verder met de wenkbrauw kit. Het is een handige kit met drie kleuren: een donkerbruin, een meer grijs bruin en een groene kleur. Deze laatste kleur is geschikt om rode plekjes te verdoezelen. Verder zit er een klein pincetje bij, een borsteltje en een kwastje. Ideaal om mee te nemen in je tas!

wenkbrauw kit sephora
wenkbrauw kit sephorawenkbrauw kit Sephora

Hier zie je goed het verschil: links is getekend en rechts nog niet.

wenkbrauw kit sephora

En hier zijn beide wenkbrauwen getekend:

wenkbrauw kit sephora

Wat vind ik
Normaal gesproken teken ik mijn wenkbrauwen bij met een wenkbrauwpotlood. Voor het eerst gebruikte ik nu een kit. En ik moet zeggen dat ik deze kit heel handig vind! Alle  wenkbrauw producten zitten nu bij elkaar. Voor mijn wenkbrauwen heb ik alleen de donkerbruine kleur gebruikt. Het borsteltje is handig om eerst de haartjes goed te kammen en met het kwastje kleur je heel precies de wenkbrauwen in. Ik ben blij met het eindresultaat! De wenkbrauw kit is alleen in deze kleur verkrijgbaar en de prijs is €25,00.

Verder met de wimperkrultang! Ik vind de metallic roze verpakking erg leuk. Ook handig: er worden twee extra 'kussentjes' bij geleverd.

wimperkruller sephorawimperkruller sephorawimperkrultang Sephorawimperkrultang Sephora

Wat vind ik
Zoals je kunt zien, heeft de wimperkrultang een duidelijk effect. Ik gebruik nooit een wimperkrultang, maar ik denk dat het vanaf nu dagelijks ga gebruiken. Zeker voor meiden, die net zoals ik, fijne wimpers hebben is dit product heel handig. De prijs is €22,00.

Nu is de basis gelegd en ga ik verder met de kleuren voor op mijn gezicht. Ik begin met het oogpotlood. Het is een donkergroene kleur, nummer 20 Good Mood, en het potlood is waterproof. Handig!

oogpotlood Sephoraoogpotlood Sephora

De kleur op mijn hand:
oogpotlood Sephoraoogpotlood Sephoraoogpotlood Sephora

Helaas is er geen mascara bijgeleverd. Ik heb mijn eigen mascara, Max Factor False Lash Effect, gebruikt.

oogpotlood Sephoraoogpotlod Sephora

Wat vind ik
Wauw! Ik ben op slag verliefd geworden op deze kleur. De kleur groen past perfect bij mijn kleur ogen. Ik gebruik dagelijks zwarte eyeliner en dit oogpotlood is erg leuk voor de afwisseling! Het potlood is redelijk zacht en je tekent er makkelijk een lijntje mee. Leuk detail: het oogpotlood is in 35 verschillende kleuren verkrijgbaar! De prijs is €10,00.

Sephora kom met speciale wattenstaafjes waar oogremover in zit.

wattenstaafje Sephorawattenstaafje Sephora

En… wegvegen maar!

wattenstaafje Sephora

Wat vind ik
Hoe handig is dit! Ik heb zovaak dat ik wat eyeliner of mascara knoei en dat haal ik dan weg met een wattenstaafje. Dit wattenstaafje breek je op het blauwe lijntje. In het stokje zit remover wat dan naar boven komt en daarmee kun je heel handig al het make-up verwijderen. Dit product ga ik zeker aanschaffen! Helaas is het wel wat aan de dure kant, namelijk €7,95.

Verder met het volgende product: de roze blush. Als eerste valt mij de verpakking op. Het is een blush in de vorm van een stick. Ik ben benieuwd!

blush Sephorablush Sephora

De kleur op mijn hand:

blush Sephorablush Sephora

Dit is het resultaat:

blush Sephora

Wat vind ik
Dit is het eerste product waar ik niet zo tevreden over ben. De blush voelt heel plakkerig aan en je moet veel smeren voordat je het product ziet. Wel is het handig dat je de blush heel precies kunt aanbrengen op het gezicht. Van de kleur roze word ik vrolijk: ik krijg zin in de zomer! De blush is alleen in deze kleur verkrijgbaar en de prijs is €18,00.

Nu verder met het laatste product: de glossy lip pencil. De kleur van dit pencil is oranje.

lip pencil Sephora
lip pencil Sephoralip pencil Sephora

Zoals je kunt zien, heb ik erge last van droge lippen. Daarom heb ik voor de lip pencil wat lippenbalsem aangebracht. Dit is het resultaat:

lip pencil Sephora

Wat vind ik
De lip pencil vind ik heel handig. Vaak knoei ik met lippenstift naast mijn lippen en dat is met deze lip pencil niet het geval. Je kunt het heel precies aanbrengen. Alleen jammer dat de kleur niet heel lang op mijn lippen blijft zitten.Ook is de kleur niet heel dekkend maar voor een subtiel kleurtje, voor bijvoorbeeld overdag op school, is het een goed product. De lip pencil is nog in twee andere kleuren verkrijgbaar. De prijs is €16,00.

Dit is het resultaat:

Sephora Look

De make-up kun je natuurlijk los van elkaar kopen. Deze producten hebben wij opgestuurd gekregen, vandaar dat ik ook alles tegelijkertijd op mijn gezicht heb. Ik zou normaal gesproken voor een look gaan waarbij enkel mijn ogen óf mijn lippen opvallen, niet gecombineerd zoals hier. Maar, zo kregen jullie wel het beste idee hoe het eruit ziet! 🙂

Wat vind jij van de nieuwe producten van Sephora?