Fashion

DIY: Black Swan Make-up

Afgelopen week konden jullie de DIY voor de Black Swan outfit voor carnaval al bekijken. Heb je die gemist? Check hem dan nog even. Je kunt de outfit compleet maken met de DIY Black Swan make-up! Compleet met een video tutorial, zodat je deze look stap voor stap zelf kunt creëren.

Op veel plekken is het al carnaval, dus een last minute make-uptip komt altijd van pas! Heb je besloten Black Swan te gaan, dan kun je hier kijken hoe je die moeilijke make-up moet aanbrengen.

Black Swan

De make-up die je nodig hebt voor deze look:

♥ Een lichte foundation, bijvoorbeeld de foundation van Revlon
♥ Witte theater make-up
♥ Oogschaduw in een taupe kleur, witte oogschaduw, donkere zilveren metallic oogschaduw
Zwarte gel eyeliner
♥ Een witte liner, bijvoorbeeld deze van Sephora
♥ Donkerrode lippenstift, van bijvoorbeeld Topshop
♥ Zwarte mascara, bijvoorbeeld de mascara van Benefit
♥ Een matmakende poeder van bijvoorbeeld Catrice

Daarnaast heb je ook nog rode contactlenzen nodig om de look af te maken! Deze kun je onder andere kopen bij youknowit.

Black Swan

Begin met het aanbrengen van de foundation. Breng daarna de witte theater make-up aan en tot slot de matmakende poeder. Breng dan de taupe kleurige oogschaduw aan op de jukbeenderen, dit zorgt ervoor dat het gezicht een mooi contour krijgt. Teken met de zwarte gel-eyeliner de print op de ogen. Begin met het tekenen van de onderste lijn, vanaf de neus. Daarna volgt de lijn die je trekt als je gewone eyeliner op doet. Teken vervolgens de lijn boven het oog, vanaf de neus helemaal door naar de wenkbrauw. Teken vervolgens de rest van de lijnen op het oog.  Bekijk het filmpje hieronder als voorbeeld!

Watch on YouTube

Als je klaar bent met de basislijnen, vul je een paar vakken in met de zwarte gelliner. De overige vakken op het oog vul je dan in met de zilveren metallic oogschaduw. Breng vervolgens de witte eyeliner aan onderaan het oog en maak de ogen af door het aanbrengen van de mascara. Maak je lippen vervolgens donkerrood en breng schaduw aan op de lippen met de zwarte gelliner. En zie daar, de Black Swan look is helemaal af!

Black Swan

Ga jij deze DIY toepassen?

Door: Daniëlle