Beauty

Beauty zomertrend 2013: lijntje onder je ogen

Als we verschillende designers mogen geloven, dragen we deze zomer niet een lijntje op het bovenste ooglid, maar daaronder. Natuurlijk kan dat met een simpel, klassiek zwart oogpotlood, maar er is nog veel meer om mee te experimenten. Nieuwsgierig geworden hoe jij deze zomer met echte eyecatchers rondloopt? Girlscene vertelt het je!

Een lijntje onder de ogen is niks nieuw. Toch is het volgens verschillende designers dé trend op het gebied van beauty deze zomer. Je kunt op verschillende manieren het oogpotlood of eyeliner aanbrengen. Wil je het rustig en klassiek houden? Gebruik dan een zwart oogpotlood. Voor een minder 'harde' look, veeg je de oogpotlood met een kwastje een beetje uit. Zo vervaag je het lijntje. Kijk maar hoe ze het bij Gucci en Lanvin hebben gedaan. Bij Lanvin dragen de modellen ook nog oogpotlood óp hun onderste ooglid. Zo wordt de blik nog intenser.

oogpotlood

oogpotlood

De designers Dsquared en Matthew Williamson hebben ervoor gekozen om het oogpotlood ook te vervagen onder de ogen. De modellen dragen in de ooghoeken een kleurtje, zodat het extra opvalt.

oogpotlood

oogpotlood

Een blauwe kleur oogpotlood is vast niet de eerste kleur waaraan je denkt, maar de modellen van Stella McCartney laten zien dat het heel mooi kan staan. De modellen van Moschino Cheap & Chic gaan voor een iets fellere kleur blauw.

oogpotlood

oogpotlood

Mag het voor jou wat opvallender, bijvoorbeeld voor een feestje, dan kun je iets onder je oog plakken. Kijk het af bij Givency en Fendi.

oogpotlood

oogpotlood

Dan heb je nog de makkelijke manier van aanbrengen, gewoon op het onderste ooglid. De modellen van Dolce & Gabbana en … laten het zien.

oogpotlood

Draag jij al een lijntje onder het oog? En wat vind jij van deze manieren om het aan te brengen?

Bron beeld: Style.com