Fashion

Behind the Girlscenes #6

Op Girlscene.nl zie je iedere dag artikelen, nieuwtjes en winacties verschijnen. Ook weet je wel wie de redactie vormen, maar wat doen deze ladies nou eigenlijk in een week? Van alles! Zie hier wat de redactie deze week bezighield…

Op de redactie van Girlscene is al-tijd wel wat te doen! Ben je niet bezig met het schrijven van artikelen, dan beantwoord je de vele mailtjes die dagelijks binnen komen, zijn er afspraken buiten de deur, redigeren we artikelen, verzenden we pakketjes en genieten we van heel veel lekkers… Zo kunnen we nog wel even doorgaan. Want meiden, als jullie het idee hebben dat het werk van een redactrice eenvoudig en relaxt is? Alles behalve… Er zijn zelfs dagen dat we tijd tekort komen! Kijk je mee?

 
Janet ging deze week lekker sushi eten met vriendinnen. Na afloop is niets lekkerder dan een kop koffie in een druk café! Lekker bijkletsen en een ieniemienie fotosessie;)
 
 
Danique was in Limburg en maakte een lekkere salade met haar ouders in deze prachtige keuken. Haar vader 'stond erbij en keek ernaar'! 
 
 
 
In de salade zit onder andere granaatappel, camembert, kakifruit, cherrytomaatjes, gemengde sla, zwarte olijf en spekjes. Het is een hele frisse salade, yum yum! Misschien iets voor thuis? 
 
lunch quirine
 
Ook Quirine ging voor healty food deze week. Dit was haar lunch op de redactie: volkoren crackers met avocado, Hüttenkäse en wat peper en zout. Smaakt heel lekker en vult ook goed!
 
 
Danique shopte deze week een Crystal Bra. Deze beha is versierd met borduursels, pailletten en kralen. Je kunt hem online kopen en de beha is ook in het zilver verkrijgbaar. Wat vinden jullie ervan? Zal Danique deze zomer shinen? 
 
 
 
Op woensdag gingen de zes winnaressen van de One Direction winactie naar een studio in Amsterdam, om daar de opnames van een echte documentaire bij te wonen. De meiden vonden het super spannend, want ze werden zelf ook gefilmd! Ze deden het echt ontzettend goed en binnenkort kunnen we ze bewonderen in een DVD over 1D! De dames kletsten tussen de opnames door gezellig met elkaar over de gezamenlijke passie en er werden tekeningen, maskers, mappen, foto's en kaarten gedeeld!
 
 
Wij plaatsen morgen een leuke DIY voor een lekkere en mooie Valentijnstaart. Janet werd helemaal lekker gemaakt en zij probeerde het recept alvast uit. Het resultaat was prachtig en de taart was helemaal niet moeilijk te maken, een aanradertje dames!
 
 
 
Annemerel had een hardlooptraining met de meiden van Girlslove2run.com in Amsterdam! 
 
 
 
Nog maar twee maanden, dan loopt ze de marathon in Parijs!!
 
 
Het nichtje van Petra werd deze week drie jaar en ze werd verrast met deze bijzondere Barbietaart, die door een buurvrouw werd gemaakt. Petra was stiekem jaloers!
 
 
Petra werd gelukkig zelf ook verwend door haar vriendje. Hij bracht deze week spontaan vier lekker chocoladerepen mee. Jammie!
 
oog quirine
 
Quirine schreef deze week een uitgebreide review over de nieuwe lente producten van Sephora. Je leest het hier. Wat vind jij van de producten? 🙂
 

Wat hebben jullie deze week gedaan?
Nog een fijne zondag ladies & see you next week!

Must reads 👀