Lifestyle

Crea bea’s ontdekt: Lara, Émilie, Iris en Leenke

Een tijdje geleden plaatsten wij een oproepje in het forum en benaderden wij een aantal creatieve meiden. Wij vroegen of ze samen met ons hun mooiste kunstwerken willen delen. Wij vinden namelijk dat hun talent niet onopgemerkt mag blijven! Ben jij benieuwd wat de Girlscene lezeressen in hun mars hebben?

Deze meiden kunnen ontzettend goed tekenen en zijn er dan ook druk mee bezig. Ze willen graag hun kunstwerken met jou delen om jou te inspireren ook de crea bea uit te gaan hangen. Iedereen heeft een creatieve kant en een verborgen talent. Pak dus je potlood en ga op zoek naar jouw talent. Remember: oefening baart kunst.

De bovenstaande tekeningen werden gemaakt door de Iris. Ze vindt met name gezichten en ogen ontzettend interessant. Haar grote inspiratie is de Deense tekenares Zindy. Wil je meer van Iris zien? Kijk dan op haar eigen pagina. Wat vinden jullie van haar tekening hieronder? 

De zeventienjarige Lara exposeert jaarlijks met een groep kunstenaars waarbij ze is aangesloten. Ze schildert al van kleins af aan en ze hoopt nog vaker te mogen exposeren. Ze haalt haar inspiratie uit foto's en tijdschriften. Wat vinden jullie van haar werken? 

Leenke, ook zeventien jaar, tekent ook al van kleins af aan. Ze ziet overal om haar heen mensen die mooi kunnen tekenen. Dat is voor haar een motivatie om zelf nog mooier te tekenen. Voor haar is het een manier om tot rust te komen: iPod in en tekenen maar. 
Sinds kort tekent ze ook opdrachten en ze wil eigenlijk nog fotorealistischer gaan tekenen. Wil je meer van Leenke zien? Kijk dan ook even op haar pagina!

Tenslotte hebben we nog foto's van Émilie. Zij tekent niet, maar weet alsnog prachtige plaatjes te maken. De foto's worden veelal in de natuur gemaakt. Ze heeft ook nog een Tumblr waarop foto's staan. Wat vinden jullie?

 

Wil jij net als deze meiden met jouw tekening/ schilderij of kunstwerk op Girlscene.nl? Dat kan! Stuur foto's van jouw mooiste creaties, maar ook informatie van waar je passie vandaan komt en wat je inspireert naar info@girlscene.nl o.v.v. 'Inspiratie talent'. Wie weet zie jij jouw kunstwerken terug op Girlscene!

Wat vind jij van de verschillende tekeningen? 

Met dank aan: Nikita, Lara, Leenke, Émilie en Iris