News

Beyoncé knalde tijdens de Super Bowl!

Gisteravond werd in Amerika het grootste sportevenement van het jaar gehouden; de Super Bowl. Super Bowl weekend is een groot feest in Amerika, het is het einde van het American Football seizoen en de finale wordt gespeeld. Maar de Super Bowl is misschien nog wel bekender om de grote halftime show die ieder jaar weer een spektakel is, dit keer stond Queen B(eyoncé) op het podium.

Dit jaar werd de finale gespeeld tussen de Baltimore Ravens en de San Francisco 49'ers. De Ravens wonnen de wedstrijd in het Mercedes-Benz SuperDome stadion in New Orleans.

Watch on YouTube

De show begon met Jennifer Hudson die samen met kinderen van een kinderkoor van de Sandy Hook basisschool "America The Beautiful" zong. De Sandy Hook basisschool is de school in Connecticut waar half december een schutter een volledige kleuterklas doodschoot.

Watch on YouTube

Vervolgens zong Alicia Keys het Amerikaanse volkslied. Alicia kreeg online erg veel kritiek op haar optreden, ze zou het volkslied veel te langzaam gezongen hebben.

Watch on YouTube

Tijdens de "halftime" (pauze) beklom Beyoncé dan eindelijk het podium. Ze opende met delen van haar hit "Love on Top" vervolgens zong ze haar eerste grote solo hit "Crazy In Love". De show ging verder met "Baby Boy". Hierna beklommen ook haar collega's Kelly Rowland en Michelle Williams van Destiny's Child het podium en zongen ze met z'n drieën een medley van de grootste hits van Destiny's Child, met z'n drieën zongen ze ook B's hit "Single Ladies". Beyoncé sloot haar halftime show solo af, met haar prachtige nummer "Halo". 

Na de halftime show werd het podium van Beyoncé snel afgebroken en kwamen de teams weer het veld op voor de tweede helft. Niet veel later viel de stroom uit in de helft van het stadion. Veel mensen op twitter beweerden dat dit kwam door Beyoncé's krachtige optreden, anderen zeiden dat er een vloek op het stadion rust. Na orkaan Katrina in 2008 werden getroffenen van de orkaan een weeklang zonder water en voedsel aan hun lot overgelaten in het stadion, een aantal mensen is hier toen ook gestorven. Wat er ook aan de hand was, dat Beyoncé's optreden een groot spektakel was moge duidelijk zijn.

Overigens hebben we nog meer goed Beyoncé nieuws, op 22 april staat Beyoncé in de Amsterdamse Ziggo Dome met haar "Mrs Carter Show". Aanstaande vrijdag (8 februari) start de kaartverkoop. Wij hebben zo'n vermoeden dat die kaartjes vrij snel uitverkocht zullen zijn.

Wat vind jij van Mrs. Carter's (Beyoncé's) optreden tijdens de halftime show? Ga jij vrijdag proberen kaartjes te bemachtigen voor haar optreden in Amsterdam?

Bron beeld: Reporters