Beauty

The Butterfly Look bij L’Oréal

L'Oréal komt weer met wat nieuws! De gloednieuwe producten beloven een intens zwarte Butterfly Look. Dat moet natuurlijk getest worden! Ik – Quirine-  ben een groot fan van zwart en ik draag dan ook dagelijks zwarte mascara met een zwarte eyeliner. Ben je al nieuwsgierig geworden naar de nieuwe producten? Lees dan snel verder! 

Dit zijn de nieuwe producten van L'Oréal, v.l.n.r: Superliner Silkissime, Mascara False Lash Wings en Superliner Blackbuster.

loreal make-up

Ik begin allereerst met de mascara. L'Oréal brengt voor het eerst een mascaraborsteltje uit met een asymmetrische vorm.

loreal mascara

Falsh Lash Wings belooft dat je wimpers twee keer meer zichtbaar zijn. Het borsteltje zorgt ervoor dat de wimpers stuk voor stuk worden verlengd. Ik ben benieuwd!

loreal mascara

loreal mascara

Ik ben nooit zo'n fan van kammetjes, maar voor deze wil ik graag een uitzondering maken. Wat een duidelijk verschil! Het aparte kammetje scheidt inderdaad mijn wimpers erg goed. Verder heb ik geen last van klontjes. Ik ben hier erg tevreden over. De prijs is €16,99.

Verder met de eyeliners. Ik begin met de Superliner Blackbuster.

loreal eyeliner

Deze eyeliner belooft dat je heel simpel een mooie brede streep kunt trekken. De kleur is intens zwart en verder blijft de stift minstens 8 uur lang zitten en het is makkelijk te verwijderen.

Ik heb beide eyeliners eerst op mijn hand getest:

loreal eyeliner

Vervolgens heb ik het aangebracht:

loreal eyeliner

loreal eyeliner

De verpakking van de eyeliner vind ik erg mooi, het heeft een chique uitstraling. De stift vind ik tegenvallen. Deze is erg droog en je moet een paar keer goed over het oog gaan als je het helemaal zwart wilt krijgen. Verder bracht de liner ook niet fijn aan. Je moet goed je ooglid strak houden, want anders blijft het achter de huid 'hangen'. Jammer, want het product zag er veelbelovend uit! De prijs is €12,99.

Dan verder met de Superliner Silkissime.

loreal eyeliner

L'Oréal zegt over dit product dat de eyeliner zijdezacht is om een verfijnd lijntje te tekenen. Het heeft een soepele textuur met een mooie glans.

De eyeliner aangebracht:

loreal eyeliner

loreal eyeliner

Deze eyeliner is een verademing vergeleken met de vorige. Het potloodje heeft een mooie zwarte kleur en is zeker ook zachter. Je hoeft ook maar één keer een lijn te trekken en het zit meteen goed. Het is zeker een aanrader! De prijs is €12,99.

De producten zijn vanaf nu verkrijgbaar.

Wat vind jij van deze nieuwe producten van L'Oréal?