Lifestyle

Show your bag: Danique

Wij zijn altijd erg benieuwd naar de inhoud van een tas op het moment dat een meisje met een exemplaar voorbij loopt. Wat zal het zijn? Een koptelefoon, lippenstift of enkel schoolspullen? In deze rubriek nemen we iedere week een kijkje in een willekeurige tas! Kijk je mee? Girlscene's hoofdredacteur Danique mocht de spits afbijten!

Tas

Tas

Hoofdredactrice Danique mocht de spits afbijten!

Wat voor soort tas is dit?

'DIt is een van mijn laatst gekochte beauty's. Toen Fashionscene's Daphne met haar luipaardprint-variant het kantoor binnenstapte was ik verkocht; ik moest en zou die tas ook hebben. Na Daphne volgde ex-stagiaire Emma en daarna ik! Ik heb hem voor een fijn sale-prijsje bij Zara gekocht, I love Zara sale. De tas is classy en vrouwelijk, maar toch ook een tikkeltje stoer! Verder is deze heerlijk ruim, heeft er zijn genoeg steekvakjes om belangrijke items op te bergen.'

Heb je veel tassen?

'Ahum, hier laat ik mij liever niet over uit 😉 Ik verslind namelijk tassen bij het leven! Het is niet dat ik er onzorgvuldig mee omga, maar een tas is een heerlijk accessoire die je eindeloos kunt combineren en je kunt natuurlijk nooit genoeg tassen in de collectie hebben! Ik denk dat ik ongeveer vier 'vaste' tassen heb, die ik regelmatig van elkaar afwissel.'

Tas

Wat heb je al-tijd bij je?

“Mijn bag-in-bag tasje. Daar zitten mijn belangrijkste spullen in, zoals een portemonnee, mijn agenda, lipglossjes, sleutels en mijn identifier (apparaatje om mee te internetbankieren). Ik kwam er zelfs achter dat er twee identifiers in mijn tas verstopt zaten. Oeps!”

De inhoud van een tas schijnt veel te zeggen over de persoonlijkheid van een vrouw. Geldt dat ook voor jou?

"Dat is één ding wat zeker is! Ik ben stiekem een chaoot, maar ergens ook heel opgeruimd. Ook al zie je dat laatste niet echt terug in mijn tas… Het chaotische komt terug in de hoeveelheid spullen. Ik kan nooit genoeg lipglossjes in mijn tas hebben, maar ook niet genoeg pennen, haarklemmetjes, random readers ;-), etc. Het opgeruimde en georganiseerde komt terug in bag-in-bag: mijn belangrijkste spullen!"

Inhoud tas

portemonnee

"Aangezien ik chaoot nummer 1 ben, is een portemonnee met veel vakjes en ruimte een must. Deze portemonnee van Fab. is daarom perfect! Genoeg ruimte voor al mijn pasjes, in het midden een rits voor het kleingeld en natuurlijk Fab.ulous!"

lippenbalsem

oplader

Identifiers

Mobiel

Als je alleen een kleine clutch met drie dingen mee mocht nemen tijdens het uitgaan, welke dingen zou je dan kiezen?

"Oef! Dat is lastig voor iemand die het liefst haar hele hebben-en-houwen overal mee naartoe neemt! Maar dan ga ik sowieso voor mijn iPhone.  Ik kan echt niet-nooit-never-ever zonder dat ding. Het klinkt overdreven, maar ik ben echt mobiele eenheid nummer 1. Vodafone is dan ook zeer blij met mij als klant! Verder op 2: geld. Ik moet natuurlijk wel drankjes kunnen betalen;) Op de derde plek staat de lipstick van Topshop. Echt een aanrader! Zeer goede pigmentatie, toffe kleuren, smeren heerlijk en ze blijven redelijk lang zitten. Tip: Ik kleur mijn lippen altijd vooraf in met een soortgelijk lippotlood en daarover smeer ik de lipstick. De kleur blijft dan langer zitten!"

Ga je wel eens zonder tas de straat op?

"Nooit! Overal waar ik ga, is mijn tas Dat is ook de grootste frustratie van mijn vriend 😉 Zelfs tijdens een wandeling in de duinen neem ik mijn handtas mee, shame on me!"

Hoe ziet jouw ideale tas eruit?
"Dat is toch wel de: Valentino Va Va Voom Small Flap Bag in het zwart. Ooit hoop ik deze droomtas te bemachtigen. Mocht dat toch niet lukken dan vind ik deze tas: de 3.1 Phillip Lim Pashli Satchel in Taupe ook wel heel erg mooi en die is qua prijs toch meer haalbaar!"

Wil jij ook graag jouw tas showen op Girlscene en laten zien wat je in jouw tas hebt? Stuur dan foto's van de tas + de inhoud daarvan naar info@girlscene.nl t.a.v. "Show your bag" en wie weet staat jouw tas straks op Girlscene.nl! De foto's moeten MINIMAAL 600 pixels groot zijn, dus het liefst zo groot mogelijk! En vergeet de onderstaande vragen niet te beantwoorden:

Wat voor tas is dit?
Heb je veel tassen?
Wat heb je al-tijd bij je?
♥ De inhoud van een tas schijnt veel te zeggen over de persoonlijkheid van een vrouw. Geldt dat ook voor jou?
♥ Als je alleen een kleine clutch met drie dingen mee mocht nemen tijdens het uitgaan, welke dingen zou je dan kiezen?
Ga je ook weleens zonder tas de straat op?
Hoe ziet jouw ideale tas eruit?

Wat vind jij van de tas van Danique? En sleep jij ook zoveel spullen mee?