Celebs

Justin Bieber zingt ballad over break up met Selena

Justin Bieber komt met een nieuw en wel heel ongewoon nummer. Hij schreef deze ballad naar aanleiding van de break up tussen hem en Selena Gomez in november. Het nummer werd gelanceerd bij Billboard en heet Nothing Like Us.

De teksten zijn erg gevoelig en slaan dan ook direct op het verdriet van de zanger. Hij zingt zinnen als:

"Lately, I been thinkin' 'bout what we had. I know it was hard/It was all we knew/Have you been drinking to take all the pain away?/I wish I could give you what you deserve/'Cause nothing can ever, ever replace you/Nothing can make me feel like you do."

Watch on YouTube

Wij vroegen ons met name af wat de zinnen: 'Have you been drinking to take all te pain away' en 'Cause nothing can ever, ever replace you/Nothing can make me feel like you do' betekenen.

Waarom zou Justin Bieber een nummer uitbrengen over onder andere het drinkgedrag van zijn ex? Misschien niet de meest stijlvolle actie. Door de laatste zinnen, denken wij dat deze relatie misschien toch niet helemaal voorbij is. De hele wereld mag namelijk horen dat niemand hem zo blij maakt, als zijn ex…

Het nummer Nothing Like Us staat op het nieuwe album van Justin Bieber, Believe Acoustic. 

Bieber zegt zelf over het nummer: 'Aan het eind van de dag is er niets zoals ons, weet je? Dat is het en het is wat het is. Mensen gaan dingen daarmee vergelijken.' De zanger liet ook weten dat hij niet kapot van verdriet is, maar ook nog niet gelukkig is. Goede vrienden steunen hem in deze moeilijke tijd. 

Een tijdje geleden plaatsten we ook al een bericht over een optreden van Selena. Zij zong op een benefietconcert Cry Me A River van Justin Timberlake. Timberlake schreef het nummer destijds om zijn ex Britney Spears een hak te zetten. De geruchten gingen dat Gomez en Bieber een pijnlijke en zelfs gemene break up zouden voortzetten. 

Watch on YouTube

In het interview met Billboard praatte Bieber ook over zijn ambitie voor een Grammy in de toekomst. Eerder zei hij altijd graag een te willen. Nu gaf hij aan dat het hem minder uitmaakte: 'Ik vind het leuker om geweldige muziek voor mijn fans te maken.' 

Bieber zal dit jaar ook niet bij de Grammy's aanwezig zijn. Hij presenteert die avond, 9 februari, een aflevering van Saturday Night Live. De zanger hoopt dat collega Chris Brown met een Grammy naar huis gaat. 'Zijn muziek is erg goed. Daar moeten ze zich op concentreren: de muziek'. 

Wat vind jij van het nieuwe nummer van Justin Bieber? 

Door: Janet

Bron: billboard, ohnotheydidnt