News

Gossip Girl(scene) week 5

Roddel, speculeren, achterklap, smoezen, achter je rug om praten, laster, kwaadsprekerij. Naja die laatste is wat overdreven, maar wat we willen zeggen is dat we graag wekelijks roddelen. Niet over elkaar, maar over celebs. Zie hier de gossip van deze week! 

Goed nieuws voor de fans van Demi Lovato, de actrice/zangeres/jurylid is naar eigen zeggen al twee jaar sober. Nadat Demi eind 2010 in een afkickkliniek belandde werd Demi al de nieuwe Lindsay Lohan genoemd, maar het lijkt er toch op dat daar niets van waar is. Volgens de New York Daily News is Demi Lovato nu precies twee jaar nuchter. Wij zijn heel blij voor Demi en we hopen dat ze het vol zal houden.

Het leek er even op dat Harry Styles en Taylor Swift voor een tweede poging zouden gaan. Afgelopen weekend waren ze beide aanwezig op een event in het Zuid-Franse Cannes. Maar van die geruchten is volgens een bron dichtbij Harry helemaal niets waar, volgens deze bron zou Harry zich op dit moment met alles behalve vrouwen bezig houden. Een beetje tegenstrijdig is dan ook het bericht dat Harry afgelopen week wel bezoek kreeg van een blonde dame, die pas een paar uur later zijn huis weer verliet. We keep you posted!

Geen nieuwe liefde voor Lindsay Lohan, wel een "Friend-with-benefits". Max George van de popgroep The Wanted en Lilo spreken al een tijdje af. Afgelopen week plaatste Linds een foto van haar met Max in een slaapkamer. Die foto bleef niet onopgemerkt bij de fans van The Wanted. De fans gingen compleet door het lint en bedreigden Lindsay zelfs met de dood. Maar de fans van The Wanted hoeven niet bang te zijn, Linds en Max zijn slechts "Friends with Benefits". Ze slapen alleen af en toe met elkaar en hebben geen relatie. Over LiLo gesproken, het drama lijkt dus niet op te houden. Er gaan al langer geruchten dat ze blut is en nu schijnt het zo te zijn, dat ze dakloos is. De actrice kon haar woning in LA niet langer betalen en is uit noodzaak bij haar moeder en feestbeest Dina ingetrokken. Of zij ervoor zal zorgen dat Lindsay op het goede pad komt? 

Ken je het spreekwoord 'door schade en schande wijs worden?', nou dat geldt zeker voor Rihanna en Chris Brown. De zangeres bevestigde deze week, eindelijk, dat zij en Brown weer bij elkaar zijn. Ja, je leest het goed, de twee zijn weer een stel. Ze laten het verleden rusten. Wij weten niet of het slim is, maar geloven ook in meerdere kansen. Brown heeft op meerdere manieren zijn excuses aangeboden en de kunnen daadwerkelijk niet bij elkaar uit de buurt blijven. Laten we nu maar hopen dat alles goed komt en dat ze gelukkig met elkaar zijn. 

Ja, hij is terug! Justin Timberlake heeft eindelijk bevestigd dat zijn nieuwe album 20/20 niet lang meer op zich zal wachten. Dat is de eerste cd sinds FutureSex/LoveSounds, zo'n zeven jaar geleden. Het album wordt waarschijnlijk op de Grammy's gepresenteerd. Eindelijk!!! Hebben, hebben, hebben en dan de zanger erbij! Weet je nog dat Timberlake vorige week al een nummer uitbracht, met een soort van beeld/clip erbij? Op het einde zie je deze jongen voor een spiegel met de tekst coming soon. Mocht je die beelden vertragen dan staat er 19 maart! Raadseltjes en hints dus, het is net de Da Vinci Code!

 

Bron: Ohnotheydidnt / TMZ / NU.nl/ 3fm.nl
Bron beeld: Reporters