Lifestyle

DIY: iPhone Covers

Kan jij haast niet meer zonder je iPhone? Dan is er geen twijfel mogelijk dat jij je beste maatje graag personaliseert! Am I right? 

Degenen die dit graag doen met originele covers weten dat dit soms duur kan zijn. Een nieuwe degelijke cover kost al gauw twintig euro. Nu ja, een goede bescherming voor onze dierbare smartphone is een must, maar verandering is nu eenmaal leuk. DUS investeer daarom in slechts één degelijke transparante cover en tover met slechts een schaar en enkele leuke afbeeldingen tientallen verschillende covers. Benieuwd hoe?
 
Zorg voor de volgende benodigdheden:
Leuke/grappige afbeeldingen van het internet (kaftpapier, foto’s,…)
Schaar
Transparante iPhone-cover

Zoek op het internet enkele leuke afbeeldingen waarvan je instant happy wordt (check Pinterest voor iets leuks). Druk deze afbeeldingen af en leg je cover op één van de afbeeldingen. Omlijn deze met een potlood om het vervolgens mooi uit te knippen. Ik herhaal mooi, want bij mij was dit eerder scheef knippen all te way! Recht knippen is een kleuterklas-skill, zou je denken:)? Hmm, whatever, I blame it on the scissors.
 
 

 
Anyway, leg de afbeelding nu in de cover en kijk waar je een gaatje moet knippen voor de camera. Herhaal deze stappen ook bij de andere afbeeldingen en BAM! Ineens heb je uit twee vellen papier zes verschillende covers!  
 
Een voorbeeldje van mijn covers: 
 
 

Ben je niet tevreden met de afbeeldingen die op het internet staan? Gebruik dan gewoon een mooi stukje kaft- of behangpapier. Of als je graag leuke herinneringen ophaalt gebruik dan een foto van je leukste vakantie, die ene leuke avond met je beste vrienden, het maakt niet uit, jij kiest ;).

Kortom: wees gewoon creatief of doe eens gek, want deze DIY is ideaal als je van afwisseling houdt. Het is méér dan budgetproof, gemakkelijk, leuk en je kan je inspiratie de vrije loop laten gaan!
 
 
Bezit je geen iPhone? No biggie. Op het internet (of in de winkel) vind je natuurlijk ook voor andere smartphones doorzichtige covers waarmee je deze DIY met gemak kan uitvoeren.
 
Ga jij deze tutorial uitproberen? 
 
Door: Luana
 
Bron beeld: Luana