Winnen

Win: 10x Lauren Conrad Beauty [afgelopen]

Wij zijn op de redactie groot fan van Lauren Conrad. Haar websites "The Beauty Department" en "Laurenconrad.com" bekijken we dagelijks! Daarnaast verslinden we haar chicklits en staat ook haar stijlboek bij ons in de kast. Sinds kort heeft Lauren naast haar stijlboek, ook een beautyboek in de boekhandel liggen. Lauren Conrad Beauty. Wij mogen van de Nederlandse uitgever Blossom Books tien exemplaren van het boek weggeven!


 
 

Het boek staat niet alleen vol met make-up tips, huidverzorgingstips en andere beautygerelateerde tips, maar dat is niet het enige; Lauren gunt je ook een kijkje in haar fotoboek en vertelt dat ook zij wel eens een beautyfoutje gemaakt heeft.
 


In het boek staat een apart hoofdstuk over Lauren's sportregime! Het lievelingshoofdstuk van sportfanaten Danique en Annemerel!
 


Lauren legt natuurlijk uit hoe ze haar haren altijd zo perfect stijlt… Wij oefenen nog even door!


En ben jij fan van Lauren's signature cat-eye look? Ook die legt ze natuurlijk uit in dit boek!

 
Sinds kort is ook de Nederlandse vertaling van Lauren's Beautyboek te koop. Wij mogen tien exemplaren van dit boek weggeven. 
 
Wil jij Lauren Conrad's Beautyboek winnen? Lees dan snel verder wat je moet doen om kans te maken!

Wat moet je doen?
Log in op je Girlsceneprofiel en geef in onderstaand tekstvakje (NIET het reactievakje, maar het tekstvakje onder "win") antwoord op de vraag & vergeet niet je adresgegevens in te vullen:

{@module=postContest id=”283″}

Oja, wil jij meer kans maken op één van de boeken? Tweet de winactie dan via de link in de linkerbalk naast dit artikel en/of like het artikel op Facebook.

Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. Winnaressen worden na afloop van de prijsvraag persoonlijk gemaild, om privacy redenen worden de winnaressen niet op de site gezet.

Succes meiden!