Fashion

Verras jouw Valentijn met lingerie van Primark

Nog een paar nachten slapen en dan staat de meest romantische dag van het jaar weer op de agenda: Valentijnsdag. Heb jij een vriendje en wil jij hem een keertje in het zonnetje zetten? Misschien heb je al een cadeautje maar wij weten de kers op de taart: lingerie. Primark heeft een supersexy collectie, kijk je mee? 

Het is natuurlijk super leuk om een mooi setje aan te trekken om je liefje te verrassen. Helaas is lingerie niet altijd even betaalbaar en met name de speciale setjes, draag je niet erg vaak. Daarom is de romantische collectie van Primark een perfecte uitkomst. Leuke prijzen en verleidelijke items:)

Deze babydoll met string is erg schattig en toch heel vrouwelijk. De top is €12,00 en kies je op basis van de cupmaat. 

Een broekje vol liefde en deze draag je ook nog eens rustig op normale dagen.

Bovenstaande set in koraalkleur ziet er van de voorkant normaal uit. De achterkant is juist super bijzonder door de dubbele banden van de beha. Sexy! De beha kost €8,00 en het slipje €4,00.

Zwart, kant en sexy, zonder ordinair te ogen. We love it. De beha is push up, dus je bent voorzien van een goede voorgevel!

De collectie van Primark bevat ook enkele maximize beha's. Deze maken je buste tot drie maten groter. Perfect voor onder dat jurkje!

Yes, wat een schattig broekje! Je kunt het ook nog eens in principe met iedere zwarte beha combineren omdat de stippen ook zwart zijn. Hebbedingetje dus:)

Misschien heb je liever een string dan een slip, vrijwel alle beha's kun je op beide manieren combineren. Wij willen heel graag de beha dat door de vrouw aan de rechterkant wordt gedragen. Love de dubbele banden!

Ook dit corsetje kies je op basis van de juiste cupmaat. Een corset ziet er niet alleen heel mooi uit, het zit (kies voor de goede maat) ook erg fijn onder een wat strakker truitje of jurk!

Deze glimmende maar gladde beha is erg romantisch en dus perfect voor Valentijnsdag. Omdat er geen franjes of dergelijke op zitten, draag je het ook makkelijk onder wat strakkere kleding. 

Misschien is je vriendje niet zo van verleiding of van romantiek. In dat geval spreekt deze stoere top boekdelen!

Nog zo'n ideaal setje, misschien niet per se verleidelijk, maar het slaapt heerlijk!

Lingeriesetjes zijn niet altijd even warm en daarom vonden we deze mooie rustige katoenen badjas. Fijn om erbij te hebben. Altijd!

Hebben jullie een speciaal kledingstuk voor Valentijnsdag gekocht?