Lifestyle

De JacksGap tweeling

Niet zo heel lang geleden vroeg ik aan een vriendin of zij nog een leuke serie wist om te kijken. Ze wist geen serie, maar wel een YouTube Channel waarvan ik nu al geen genoeg van kan krijgen. Het beaamd de naam JacksGap met de super knappe, leuke en grappige tweeling Jack en Finn Harries.

Op de YouTube Channel van deze knappe negentienjarige jongemannen kunnen we grappige filmpjes bekijken van Jack Harries, die hij overigens zelf edit. In een van zijn korte filmpjes vertelt hij dat hij een tweelingbroer heeft, genaamd Finn. Met ontelbaar veel berichtjes van de fans – waarin ze vragen zijn broer te zien – laat Jack zijn broer in een filmpje voorkomen. And all the chicks digg him!

tweeling
Mnom, doe mij maar allebei!

tweeling
Cute! (Links Finn, rechts Jack)

Terwijl ik als meisje gekluisterd zit achter mijn laptop, merk ik al gauw dat ik verslaafd ben aan deze tweeling. Want zeg nou zelf, wie wil er niet naar een beeldscherm kijken waarin je twee prachtige jongens ziet met Engels accent en grote, groene ogen? En als ze dan ook nog eens humor hebben, kun je mij helemaal wegdragen. Maar genoeg over mij…

tweeling

tweeling

In de filmpjes zien we dat Jack ontzettend getalenteerd is. Zo kan hij gitaar spelen, skateboarden, een wieler fietsen, filmpjes editen en filmpjes maken voor zijn vlog (videolog). Jack begon ooit als dertienjarige jongen met acteren. Zo konden we hem onder andere zien in een televisiefilm genaamd Perfect Parents en later ook in de sketch show School of Comedy. In 2011 speelde hij in een reclame van KFC! Zijn passie voor acteren is gebleven en hij studeert nu Drama aan de Bristol Universiteit. In een filmpje op JacksGap mogen we een kijkje nemen in zijn studentenkamer en hij geeft ons een kleine tour door Bristol. Hoe leuk is dat!?

Zijn broer Finn studeert Graphic Design op de Leeds Universiteit en hij laat ons ook zijn kamer zien. De creativiteit zit echter in de familie! Zo werkt hun vader als televisie- en filmproducer en is hun moeder een auteur en director.

tweelling

De jongens zijn onderhand al zo populair onder de jongedames dat ze vaak twin mail binnen krijgen. In een aantal filmpjes openen ze binnengekomen pakketjes, waarin heel veel snoep zit! Mnom..

Je kunt de jongens volgen op Twitter, Instagram, Facebook en uiteraard op YouTube. Maar als je ze live wil zien, kan dat ook! Ze doen namelijk aan live video chatten op YouNow. Dus houd Twitter goed in de gaten, want daar geven de broertjes aan wanneer ze weer een live video chat doen.

Door: Shelley

{@module=postPoll id="6"}