Fashion

Behind the Girlscenes #4

Op Girlscene.nl zie je iedere dag artikelen, nieuwtjes en winacties verschijnen. Ook weet je wel wie de redactie vormen, maar wat doen deze ladies nou eigenlijk in een week? Van alles! Zie hier wat de redactie deze week bezighield…

Op de redactie van Girlscene is al-tijd wel wat te doen! Ben je niet bezig met het schrijven van artikelen, dan beantwoord je de vele mailtjes die dagelijks binnen komen, zijn er afspraken buiten de deur, redigeren we artikelen, verzenden we pakketjes en genieten we van heel veel lekkers… Zo kunnen we nog wel even doorgaan. Want meiden, als jullie het idee hebben dat het werk van een redactrice eenvoudig en relaxt is? Alles behalve… Er zijn zelfs dagen dat we tijd tekort komen! Kijk je mee?

Afgelopen week maakte stagiaire Emma haar laatste dag 🙁 Haar afscheid ging gepaard met de nodige cadeautjes… Als coffee addict kreeg ze een strippenkaart voor de Coffee Company. Daarnaast at ze elke ochtend trouw een cracker met sandwich spread, dus ze kreeg een aantal potten om haar voorraad aan te vullen. En tot slot kreeg ze een XXL frikadellenbroodje, because she lovesssss frikadellenbroodjes en een XXL variant had ze nog nooit gehad!

Emma gaf hoofdredacteur Danique hetzelfde cadeautje als dat Danique aan haar gaf: een strippenkaart voor de Coffee Company! Maar ook 'Amazing Astrid' van Astrid in Wonderland, een te geweldige serie die jullie zeker allemaal moeten gaan kijken!

Hoofdredacteur gaf dit weekend toe aan haar cravings: een dikke, vette, gigantische homemade hamburger!

Vorige week, maar ook deze week heeft de sneeuw zich weer van haar beste kant laten zien. Nederland veranderde in Winter Wonderland, met de nodige valpartijen van dien 😉

Danique verscheen op de redactie in matching pink: roze gelakte nagels, een roze colbert & een roze mok! We like en jij?

Janet werd zaterdag verrast door een bezoekje van een Belgische vriendin. Zo'n bourgondische dame komt natuurlijk niet met lege handen en nam deze lekker gebakjes van patisserie Kuyt in Amsterdam mee. Deze zou de lekkerste appeltaart van Nederland maken… Resultaat? Appelgebak en lekker perentaartjes met chocolademousse!

Janet kocht ook nog de legging op deze afbeelding hierboven. De leren pads op de knieën waren eigenlijk zwart, maar na één wasje werd de kleur groen/chroom. 'Ik ben er nog niet helemaal uit en ik weet nog niet of ik het juist mooi vind of nu boos terug naar de winkel ga…' Wat vinden jullie? 

De redactie werd deze week aangevuld door nieuwe stagiaire Petra. Ze mocht op de oude vertrouwde plek van Emma zitten. De eerste dag bij Girlscene bestaat voornamelijk uit heel veel informatie. Danique legde het een en ander uit en niet veel later kon Petra al zelf aan de slag. You go!

Petra droeg op haar eerste dag een super girly ketting met goudkleurige kralen op haar roze woolen trui. Wat vinden jullie van deze combinatie? 

spijkersenspijkers

Het zal jullie vast niet ontgaan zijn: deze week is het Amsterdam Fashion Week! Quirine bezocht donderdag de show van SIS by Spijkers en Spijkers Herfst/Winter 2013-14.

spijkersenspijkers

De zusters  Truus en Riet Spijkers lieten zich dit jaar inspireren door de opkomende jeugdcultuur van de jaren vijftig. Quirine zag veel opvallende print- en kleurcombinaties. Het thema van de collectie was Sweet Rock & Roll' en de modellen droegen pakken, tops met polkadots, jurken met grafische prints en nette truien. De print, in de vorm van een knipoog, kwam veel terug.

Wat hebben jullie deze week gedaan?

Nog een fijne zondag ladies & see you next week!