Beauty

Zo laat jij je borsten groter lijken

Grote borsten, kleine borsten, memmen of kippenborstjes. Alle vrouwen zijn ermee gezegend, maar toch komt het nog wel eens voor dat die borstjes iets groter mochten zijn. Wil je soms je borsten iets groter laten lijken? Girlscene komt met tips.

Allereerst willen we benadrukken dat alle soorten borsten mooi zijn. Niet omdat we politiek correct uit de hoek willen komen, maar omdat het een waarheid als een tiet is. Sommige meiden zijn slank en klein en dan zijn grote borsten niet altijd even mooi. Beter zijn de maten in proportie. Kleine borsten kunnen ook nog eens enorm sexy zijn. Een laag decolleté op een gebruinde huid met ‘kleinere’ heuvels, kan ongelooflijk sensueel in plaats van ordinair of lelijk ogen. Durf te experimenteren dames!

Dan toch. Soms heb je een avond of een dag waarop je de boezem iets voller wil doen lijken. Misschien heb je een date of een belangrijk feest waar je ontzettend vrouwelijk uit de hoek wil komen. Dan kun je deze hulpmiddelen aangrijpen om toch wat meer volume te creëren. 

Push-up beha
Inkoppertje dames, maar desondanks een goede manier om toch een volle buste te hebben. Al is het maar voor even. Een goede push-up beha duwt je borsten ietwat naar boven waardoor ze groter lijken. Door de vulling blijft er ook onder de borst volume en vandaar dat je cupje toch al weer halfvol is;)

Goede maat beha
Dit klinkt logisch, maar dat is het niet. Veel meiden en zelfs oudere vrouwen in Nederland lopen met de verkeerde maat beha rond. Als je een goede meting wilt hebben, kun je beter naar een lingeriezaak gaan. Hunkemöller of de Bijenkorf hebben medewerkers die op een professionele manier jouw borstmaat willen meten. Draag tijdens de meting wel een beha! Niet met vulling natuurlijk;) Koop vervolgens de goede maat beha. Door een goed maat wordt de buste goed ondersteund maar wordt jouw vrouwelijke vorm ook op een goede manier benadrukt. 

Goede kleding
Het is algemeen bekend dat een flink uitgesneden bij dames met grote borsten niet altijd even mooi is. Maar hoe zit dat nu andersom? Als je de nadruk op je borsten wil leggen, kan het helpen om juist een hooggesloten truitje te dragen dat ietwat strak is. Zorg dat de kleding niet tekent. Als je een strakker truitje draagt lijken de borsten optisch groter. Zie het alsof ‘al’ die stof jouw buste moet bedekken. Een laag uitgesneden top maakt je borsten niet groter. Het laat enkel zien wat je in huis hebt. Denk ook aan biesjes, rafels etc. bij het borstgedeelte, dat legt namelijk de nadruk op de borsten. Weer wat groter. Bij deze nog wat tips!

Bronzer boven de borsten
Je kunt ook met de krachten der natuur spelen. Bronzer is in dit geval een redmiddel bij uitstek. Door bronzer boven de borsten te smeren, ontwikkel je een schaduw. Daardoor, het lichtverschil, lijken die borstjes ook weer wat groter!

Masseren, wrijven en draaien
Het schijnt dat een massage wonderen voor de boezem kan doen. Als je iedere dag twee keer de borsten masseert, zou je al na drie weken effect kunnen zien. Het is niet dat de borsten cupmaten groter worden, maar ze zijn dan wel ietwat gegroeid. Wij twijfelen of het effect gewenst is. In feite wordt de borstpier of de borst getraind. De huid wordt alleen losser. Het zou zo maar een kunnen zijn dat ze borsten groter worden, maar lager hangen. Oei!

Grotere borsten? Maak de taille smaller!
Op het moment dat je de taille smaller maakt (door een ceintuur of ene hooggesloten broek) komt er een soort van zandloper figuur aan de oppervlakte. Omdat de taille smaller lijkt, maar de borsten hetzelfde blijken, lijken die weer grotere. Snappen jullie het? Vroeger droegen vrouwen nog corsetten. Daardoor leek de taille ieniemienie, maar de borsten leken groter. 

Opblaasbare vulling 
Dit hebben we niet verzonnen. Het bestaat echt. Opblaasbare vullingen zijn eigenlijk kipfiletjes maar dan nog mobieler. Je doet ze zo in je handtas en haalt ze eruit als het echt echt nodig is. Als je ze niet meer nodig hebt, laat je ze leeglopen en stop je de vullingen terug in de tas. Tsja. Het kan dus.