Health

Fitness gurus op YouTube

Het lijkt misschien ver weg, maar over een paar maanden begint de lente weer. Het wordt dus tijd dat we aan ons lichaam gaan werken. We willen natuurlijk bikiniproof op het strand liggen straks. En dat kan, heel makkelijk, gewoon thuis! Girlscene zet verschillende filmpjes van fitness gurus op YouTube voor je op een rij. 

We beginnen met Amanda Russel. Deze fitness guru laat op haar kanaal verschillende oefeningen zien. Van cardio tot kracht: Amanda legt het je uit. In dit filmpje zie je hoe je het nieuwe jaar begint met een mooi lichaam:

De volgende guru is Lauren Hefez. Mogen jouw armen wat strakker? Bekijk het filmpje van Lauren en doe haar oefeningen na:

Iemand die ook niet mag ontbreken in dit lijstje is Doutzen Kroes. Zij is niet echt een fitness guru, maar Doutzen is wel een goed voorbeeld iemand die weet hoe je een mooi, gezond lichaam krijgt met behulp van training. Hier legt ze samen met haar fitness instructeur uit hoe je een mooie buik krijgt.

Ook voor strakke billen moet je bij Doutzen zijn:

Ook Sarah Dussault heeft een kanaal op YouTube dat veel bekeken wordt. In verschillende filmpjes vanuit haar woonkamer laat ze veel verschillende oefeningen zien. Bijvoorbeeld deze voor de benen:

Doe jij liever yoga? Dat kan! Tara Stiles is een yoga guru. Zij legt op haar kanaal uit hoe je perfect yoga kunt uitvoeren voor een mooi, lenig figuur.Ook voor verschillende gezonde maaltijden kun je op haar kanaal terecht. 

Bron: TeenVogue.com, YouTube.com

Ga jij deze filmpjes gebruiken om je lichaam zomerklaar te maken?