Beauty

Lisa Eldridge: voor al jouw make-up looks

Make-up is moeilijker dan je denkt. Die foundation blijkt toch iets te oranje en jouw smokey eyes zien er meer uit alsof je een blauw oog hebt. Mooie make-up is dus een kunst die je gelukkig kunt leren! We hebben alleen iemand nodig die het ons voordoet. Degene is Lisa Eldridge: make-up artist van de sterren en onze nieuwe beauty goeroe! 

Lisa Eldridge is een van de meest gevraagde make-up artist van over de hele wereld. Van prachtige catwalk looks tot natural looks; ze kan het allemaal. Zij weet alles! Make-up lijkt misschien een beetje 'oppervlakkig', maar er zit een hele filosofie achter. Lisa laat je met een ander oog naar beauty kijken. 


Bron: lisaeldridge

De klantenlijst van Lisa is op zijn zachtst gezegd indrukwekkend: Kate Winslet, Katy Perry, Keira Knightley, Emma Watson, Eva Green, Cameron Diaz, Amanda Seyfried, Kate Moss, Helena Christensen, Cate Blanchet, Demi Moore… en nog veel meer. Om nog maar te zwijgen over de merken en tijdschriften. 

Laat haar jarenlange ervaring je niet afschrikken, Lisa is toegankelijk voor iedereen. Ze maakt YouTube filmpjes en laat zien hoe je bepaalde looks kunt maken, met heel duidelijke uitleg. Daarom is zij voor velen de ultieme beauty goeroe. Kijk mee en binnen no-time weet jij alles van make-up! 

Basics

Foundation

Concealer

Acne camoufleren

Nepwimpers opdoen

No make-up make-up

Wenkbrauwen

Make-up eraf halen

Everyday looks

Make-up voor elke dag

Kristen Stewart look

Werk/school look

First date look

Party looks

Snelle smokey eyes

Nicole Richie cover look

Uber Bright Lips

Metallic Evening Look

Welke look ga jij maken?

Bron: lisaeldridge