Celebs

De kledingkasten van de celebs

Een Chanel tas, een rek vol schoenen, een la vol met accessoires… En een walk-in-closet om het allemaal in te bewaren! Juist, de droom van elk meisje. Voor de celebs is deze droom werkelijkheid. Maar niet getreurd: wij mogen lekker binnen kijken! Bereid je maar voor op de hemel. 

Ashley Madekwe

ah

We zitten elke keer aan de buis gekluisterd als ze op tv is met Revenge. Maar wisten jullie dat Ashley Madekwe ook een echte modekenner is? Voor de serie was ze druk met haar blog Ring My Bell. Elke dag plaatste ze foto's met haar outfits. Aan haar kledingkast kun je goed zien dat deze dame veel van mode weet. Wauw, wat jaloersmakend. 

kast

kast

kast

kast

kast

Louise Roe

kast

Louise Roe weet ook wat van mode. Ze is de presentatrice van Plain Jane, beoordeelt outfits bij Fashion Police, schrijft voor Vogue,com, In Style en Glamour. Een echte duizendpoot dus. Haar kledingkast is lekker vol, maar Louise weet alles goed te vinden. 

louise

luise

kast

kast

kast

Khloe Kardashian

khloe

Khloe Kardashian is gek op fashion. Vooral op Louboutins. Daar heeft ze er dan ook honderden van en ze behandelt de schoenen alsof het haar kinderen zijn. Een favoriet heeft ze niet. Haar kledingkamer is niet alleen gevuld met Louboutin, ze heeft er ook Givenchy, Alexander McQueen, Balenciaga, Missoni en Dolce & Gabbana hangen. 

khloe

khloe

khloe

khloe

khloe

Whitney Port

whit

''Mijn kast is een reflectie van het Whitney Eve meisje: heel kleurrijk, veel print en ook comfortabel'', vertelt Whitney. Ze is druk bezig met haar kledinglijn, maar haar grote droom is om steeds uit te breiden. Haar volgende stap? Een accessoireslijn. 

port

port

port

port

port

Ashley Tisdale

ash

Ashley's walk-in-closet is heel speciaal voor haar. Niet alleen omdat al haar kledingstukken er liggen, maar omdat haar vader het huis zelf heeft gebouwd. Geen detail was overgeslagen, al helemaal niet in Ashley's grote kledingkamer. De actrice is een super fan van Nike. De meeste meiden zijn weg van Louboutins, maar zij heeft liever Nike's aan haar voeten. 

ash

ash

ash

ash

Welke walk-in-closet zou jij het liefst willen hebben?

Bron: thecoveteur