Fashion

Romantische zomercollectie van Zalando

We zitten midden in de koude temperaturen terwijl veel merken al volop bezig zijn met de zomercollectie. Vrolijke, zomerse en romantische kleurtjes komen voorbij, verwerkt in de leukste shortjes, topjes en dunne vestjes. Hierdoor kunnen we alleen maar wensen dat het snel zomer is! Om onszelf even voor te bereiden kunnen we even spieken bij de zomercollectie van Zalando.

Het Berlijnse Zalando brengt vanaf maart 2013 haar nieuwe zomercollectie uit, maar dat betekent niet dat we nog zo lang moeten wachten! Nee, we kunnen vanaf nu al genieten van de vrolijke kleurtjes en de luchtige kleding. Maar liefst 800 stukken zijn er ontworpen, wij laten alvast de leukste items zien.

zalando

Het Berlijnse Zalando brengt vanaf maart 2013 haar nieuwe zomercollectie uit, maar dat betekent niet dat we nog zolang moeten wachten! Nee, we kunnen vanaf nu al genieten van de vrolijke kleurtjes en de luchtige kleding. Maar liefst 800 stukken zijn er ontworpen, wij laten alvast de leukste items zien.  De collectie is geinspireerd op de twee belangrijkste trends van deze zomer, namelijk Modern Romance en Pattern Mania.  Modern Romance
Zachte pasteltinten, subtiele prints en fijnen stoffen is wat je veel terugziet in de collectie. Romantisch en vrouwelijk stralen de modellen in de nieuwste collectie.  Pattern Mania
Colour blocking en kenmerken uit de jaren ’60 is de andere kant van de zomercollectie. Intense kleuren, uitgesproken lijn en harde lijnen.  Qua schoenen zien we weer de canvas sneakers, de plateauzolen, wedges en neon details terug. Ook de romantische enkellaarsjes mochten natuurlijk niet ontbreken.

zalando

zalando

De collectie is geïnspireerd op de twee belangrijkste trends van deze zomer, namelijk Modern Romance en Pattern Mania.

Modern Romance
Zachte pasteltinten, subtiele prints en fijnen stoffen is wat je veel terugziet in de collectie. Romantisch en vrouwelijk stralen de modellen in de nieuwste collectie.

zalando

zalando

zalando

zalando

zalando

Pattern Mania
Colour blocking en kenmerken uit de jaren ’60 is de andere kant van de zomercollectie. Intense kleuren, uitgesproken lijn en harde lijnen.

zalando

zalando

zalando

zalando

Qua schoenen zien we weer de canvas sneakers, de plateauzolen, wedges en neon details terug. Ook de romantische enkellaarsjes mochten natuurlijk niet ontbreken. Haal de oude zomerschoentjes dus alvast maar weer uit de kast 😉

zalando

zalando

zalando

Wat vinden jullie van de nieuwe collectie van Zalando?

Door: Jitske