News

De hunks van Nederland, deel 2

Robert Pattinson, Channing Tatum, Taylor Lautner en Zac Efron zijn slechts enkele van de mooie mannen die Hollywood rijk is en die wij gelukkig vaak mogen bewonderen op het witte doek. In ons eigen kleine landje mag daar ook wel eens wat aandacht aan spetters worden besteed. Daarom hebben wij voor jullie een paar mooie mannen van Nederlandse bodem op een rijtje gezet. Kijk en zwijmel met ons mee!

Michiel Huisman

michiel

Michiel Huisman is geboren op 18 juli 1981. Hij is bekend van films als Volle Maan, Phileine Zegt Sorry en Zwartboek. Op dit moment heeft deze hunk een vaste rol in de goed bekeken Amerikaanse serie Treme. Helaas voor ons is Michiel al helemaal gesetteld. Hij is getrouwd met actrice Tara Elders en samen hebben ze een 5-jarig dochtertje genaamd Hazel.

Ibrahim Afellay


Bron: Tumblr

De voetballer Ibrahim (Ibi) Afellay is geboren op 2 april 1986. Hij speelt middenveld en werd opgeleid door de jeugdopleiding van PSV. Later stroomde hij door naar het team van PSV en later ook het Nederlands elftal. Inmiddels speelt hij officieel voor FC Barcelona, maar hij is voor dit seizoen door FC Schalke ingehuurd. Hij komt oorsprokelijk uit Utrecht, maar is nu dus een wereldburger!

Arie Boomsma

arie

Arie Boomsma is de oudste hunk uit dit rijtje met zijn 34 jaar. Deze televisiepresentator komt uit een christelijke familie – zijn vader is predikant – en heeft verschillende programma’s gepresenteerd voor de EO. Tegenwoordig presenteert hij voor de KRO o.a. het aangrijpende Over De Streep. Hij had trouwplannen met zijn vriendin Kieu, maar sinds vorig jaar zijn ze uit elkaar en is hij weer vrijgezel.

Ferry Doedens


Bron: Tinypic

Zanger, model en acteur Doedens is van alle markten thuis. We kunnen hem dagelijks als Lucas in GTST bewonderen en hij bracht onlangs zijn tweede single Hoger En Verder uit. Hij is geboren op 17 mei 1990 en is eigenlijk altijd al bezig geweest met alles wat met showbusiness te maken heeft. Wist je dat hij ook in de musical Wicked zat en al eens meedeed aan het programma Idols?

Levi van Kempen

levi

Levi van Kempen is misschien wat minder bekend dan soapie Ruud Feltkamp maar ook deze 23-jarige is een voormalig soapie. Verder heeft hij in verschillende musicals gespeeld, presenteert hij voor National Geographic en Disney XD en spreekt hij veel verschillende films en reclames in. Hij had kort een relatie met Josje uit K3 maar op het moment is hij naar verluid vrijgezel.

Barry Atsma


Bron: Tumblr

Acteur Barry Atsma werd op 29 december 1972 geboren in Londen. Hij heeft in zijn jeugd op meerdere plekker gewoond: Engeland, Nederland, Brazilië en Griekenland. Hij studeerde aanvankelijk rechten (slimme jongen), maar stapte toch vanuit een enorme passie over op de Toneelschool in Utrecht. De rest is geschiedenis; we zagen hem onder andere in 'Komt een vrouw bij de dokter' en 'Loft'. Weet je wat vorig jaar (oud en nieuw 2011-2012) zijn goede voornemen was? Stoppen met neuspeuteren!

Dirk Taat

dirk

Dirk Taat kennen jullie waarschijnlijk van het programma Sterren Springen op SBS waar we hem elke week gehuld in slechts een strakke zwembroek konden bewonderen. Deze hunk was daarvoor echter al in verschillende televisieseries en film te zien. Hij had zelfs een rolletje in Ocean’s Twelve waarin onder ander George Clooney, Brad Pitt en Matt Damon te zien zijn. Helaas voor ons is ie al bezet.

Tim Hofman


Bron: Debroervanroos

Ken jij de nieuwe aanwinst van BNN, Tim Hofman, al? Deze Hagenees is presentator en programmamaker van BNN en 101.tv. Je kunt hem ook af en toe bij DWDD als social media-expert zien en hij schrijft ontzettend veel. Hij heeft bijvoorbeeld zijn eigen website en schreef eerder onder een pseudoniem voor GeenStijl. Je kunt ook nog af en toe op de radio naar hem luisteren. Hij is dus eigenlijk overal! Yes!

Geza Weisz


Bron: Tumblr

De Amsterdammer Geza Weisz is bekend als acteur, maar misschien ken je hem beter als deejay. Geza is vernoemd naar zijn opa, ook een acteur, die in de Tweede Wereldoorlog overleed in Auschwitz. Hij speelde onder andere in Timboektoe en Alleen maar nette mensen. Begin vorig jaar studeerde hij af van de Toneelschool Amsterdam. Tegenwoordig is hij meer bekend van feestjes in Amsterdam. Je kunt hem onder anderein de AIR, Bitterzoet, Club 80 en op veel meer plekken vinden. Je krijgt geen spijt, het is een hottie!

Benja Bruijning

ben

De laatste man in dit rijtje is Benja Bruijning, vriend van actrice Anna Drijver en tot voor kort onbekend bij het grote publiek. Nu hij naast onder ander Carice van Houten schittert in de film Alles Is Familie wordt deze 28-jarige Amsterdammer ineens door iedereen als dé nieuwe hunk van ons land gezien en zeg nou zelf: wie zwijmelt er niet weg bij het zien van dit lekker ding met zijn donkere krullen?

Welke hunk vind jij het leukst?

Door: Manou en Janet