Love

7 redenen dat single zijn juist zo leuk is

single-zijn-leuk

Lees hier waarom single zijn ook best kan zijn! Er zijn veel meer redenen dan jij waarschijnlijk kon bedenken. All the singles ladies put your hands up!

1. Me, myself and I

De eerste reden dat single zijn best leuk is, is dat je aan niemand verantwoording hoeft af te leggen. Ga jij de hele nacht serie kijken? Prima! Een uur lang in bad? Who cares! Je kan lekker zelf bepalen wat je doet zonder dat je rekening hoeft te houden met een partner en hoeft je keuzes aan niemand uit te leggen. Komende tijd kom jij daarom pas diep in de nacht thuis en ga je ontbijten met taart wanneer jij daar zin in hebt. Puur omdat het kan, en omdat het lekker is natuurlijk ;-).

2. Verjaardagscadeaus

Als je ooit een relatie hebt gehad herken je het vast wel. De eeuwige zoektocht naar het perfecte cadeau. En vaak willen we ons vorige cadeau dan nog overtreffen ook, wat het nog lastiger maakt! Maar daar heb jij nu geen stress meer over. En op die manier hou je ook meer geld over om leuke cadeaus voor jezelf te kopen. Komt dat even goed uit!

3. Scheren

Wanneer jij even geen zin hebt om je hele lichaam te scheren, dan doe je dat lekker niet. Deze winter laten wij een heerlijke wintervacht groeien. We snappen natuurlijk dat dit altijd kan. We mogen immers zelf bepalen wat we met ons lichaam doen, maar wij zijn vast niet de enige meiden die zich toch iets prettiger voelen wanneer we zijdezachte benen hebben als we naast onze partner in bed liggen.

4. Sharing is caring

Wij houden van eten en vinden het daarom wel lekker dat we geen partner hebben die continu het eten van ons bord af pakt, want ugh… wat is dat vervelend zeg! Wanneer jij je favoriete maaltijd hebt gemaakt is het helemaal voor jou alleen en hoef je dat met niemand te delen. Daarnaast gaat je shampoo veel minder snel op, wordt je dure conditioner niet steeds gebruikt én weet je precies waar jij je eigen spullen hebt gelaten. Mocht je het toch kwijt zijn, is het wel jammer dat je niemand de schuld kan geven.

5. Alle ruimte

Het beste van allemaal is dat je jouw tweepersoonsbed niet hoeft te delen. Je hebt lekker alle ruimte voor jezelf. Jij kan met je benen wagenwijd liggen zonder dat je iemand anders belemmerd. Oh, en dan hebben we het nog niet eens gehad over het getrek aan het dekbed, maar daar heb jij geen last van! Rol je lekker op als een burrito en waardeer even hoe fijn het is dat niemand daarover kan klagen. Hoewel het ook fijn is om iemand naast je te hebben liggen, waren we toch vergeten hoe fijn het was als je alle ruimte voor jezelf hebt.

6. Flirten

We weten niet waar het doorkomt, maar op de ene of andere manier straal je wanneer je single bent een bepaalde energie uit, waardoor je veel meer aandacht krijgt. Bij iedereen sta je in de belangstelling en het is alsof je honing aan je kont hebt. Waar je voorheen moest zeggen dat je een relatie hebt, kan je nu flirten tot je erbij neervalt. En laten we eerlijk zijn, flirten geeft een enorme confidence boost.

Lees ook:
Dit zijn 7 originele date-ideeën voor Valentijnsdag!

7. Daten

Er zullen altijd situaties zijn waarin we nieuwe mensen leren kennen, maar we waren vergeten hoe leuk en spannend het kan zijn om te daten. Ook al klikt het niet op romantisch gebied kan je nog altijd waardevolle connecties maken met nieuwe mensen die je op een date hebt leren kennen.

Beeld: pinterest