Lifestyle

Lekker gierig! Deze 7 dingen krijg je gratis op je verjaardag

gratis-dingen-verjaardag

Ben je bijna jarig? Dan hebben we goed nieuws voor jou! Veel bedrijven hebben namelijk een aanbieding dat je korting krijgt op je verjaardag. Maar er zijn ook een aantal die een gratis product weggeven wanneer je jarig bent. Dit zijn 7 dingen die je gratis krijgt op je verjaardag.

1. Doucheolie Rituals

Ben je jarig? Dan krijg je bij de Rituals een gratis doucheolie. Oké, er zit wel een klein addertje onder het gras. Om dit te kunnen krijgen moet je geregistreerd staan als klant en je geboortedatum hebben ingevuld. Dan zou je automatisch de nieuwsbrief in je email moeten krijgen. Je ontvangt dan een mailtje waarin je een speciale code krijgt voor een gratis doucheolie bij je volgende aankoop. Je moet dus wel eerst een product kopen, maar dit kan al iets heel kleins en goedkoops zijn.

2. Donut bij Dunkin’ Donuts

Bij je verjaardag hoort natuurlijk een lekkere zoete traktatie. En Dunkin’ Donuts weet daar alles van! Zij hebben namelijk een speciale actie voor iedereen die jarig is. Je moet gewoon de app downloaden en je geboortedatum invullen. Daarna krijg je op je verjaardag een gratis donut naar keuze. Smullen maar!

3. Gratis product van Lidl

Ben jij een vaste klant van de Lidl? Dan maak je waarschijnlijk gebruik van de Lidl Plus app. Dit is een soort digitale klantenkaart, waar je mee kan sparen voor gratis producten. Vul je geboortedatum in via de app en dan krijg je op je verjaardag een gratis product! Dit product is dus ieder jaar verschillend en een mega leuke verrassing.

4. Gratis product – en korting op gebak – van Jumbo

Niet alleen de Lidl, maar ook de Jumbo geeft je een gratis product op je verjaardag! Om die te krijgen hoef je alleen maar de Jumbo Extra’s pas te gebruiken. Maak een account aan en vul je geboortedatum in. Vervolgens krijg je op je verjaardag een gratis, gepersonaliseerd product! Dit wordt gebaseerd op je vorige aankopen. Maar dat is nog niet alles: bij Jumbo krijg je de week voor, tijdens én na je verjaardag 20% korting op gebak. Yum!

5. Tompouce van de HEMA

Als wij ‘HEMA’ horen, dan horen we ‘tompouce’. En dit is ook precies wat de HEMA je cadeau geeft op je verjaardag! Rond je birthday mag je namelijk een gratis tompouce komen ophalen. Het enige wat je nodig hebt om dit te krijgen is een klantenkaart. Vul je geboortedatum in om de week voor je verjaardag een voucher voor de gratis tompouce te ontvangen!

6. Bioscoopkaartje bij Kinepolis

Ben jij een echte filmfanaat? Dan is dit misschien wel je favo cadeautje: een gratis bioscoopkaartje voor Kinepolis bioscopen! Ook hiervoor moet je wel lid zijn en de nieuwsbrief ontvangen. Met dit speciale verjaardagskaartje mag je een normale of comfort seat reserveren voor een film naar keuze. Hier mag je op je verjaardag of de dag erna naartoe.

Lees ook
Barbie is vanaf nu te boeken voor jouw bruiloft of verjaardag

7. Kipnuggets, McFlurry of hamburger bij McDonald’s

Ook de McDonald’s vergeet jouw verjaardag niet! Hier krijg je op je verjaardag een keuze uit verschillende gratis dingen: zes kipnuggets, een McFlurry of een lekkere hamburger. Je mag zelf bepalen wat je wil. Download de McDonald’s app en maak een account aan. Vervolgens krijg je op je verjaardag een coupon om in te wisselen. Genieten maar!