Lifestyle

13 originele sinterklaascadeaus onder €10

Deze maand zijn veel meiden druk met het scoren van sinterklaascadeaus. Meestal heb je er een dagtaak aan om leuke, grappige of mooie presentjes te vinden en er zit vaak een budget aan vast. En dan moet je óók nog een gedicht schrijven, help! Girlscene is je redder in nood en helpt je met het vinden van de leukste sinterklaascadeaus. Wij hebben een verlanglijstje gemaakt met dertien keer een leuk sinterklaascadeau onder de tien euro.

Heb je dit jaar weinig tijd om naar de winkels te gaan om te shoppen voor de perfecte sinterklaascadeaus? Al deze pakjes zijn (ook) online te bestellen, makkelijk hè? Wij geven je zeven tips voor sinterklaascadeaus onder de €10. Hoor wie klopt daar kinderen…

Sinterklaascadeaus onder de €10

weerwolven spelletje cadeautje
1. Weerwolven, Bol.com | €9,99
Spelletjes zijn leuke sinterklaascadeaus om te geven op pakjesavond, want je kan ze gelijk spelen. Ga met zijn allen bij elkaar zitten en kies een spelleider uit. Sluit vervolgens allemaal jullie ogen en speel je rol goed…

sokken happy appel
2. Happy Socks appel, Happy Socks | €9
Draagt je vader altijd van die foute sokken in zijn schoenen? Dan mogen deze ook nog wel in zijn collectie. Dit soort sinterklaascadeaus zijn natuurlijk voor iedereen geschikt, dus maak je vriend, vriendin of zus er ook blij mee.

cadeau leger groen
3. Controller sticker skin, Bol.com | €9,99
sinterklaascadeaus zoals computer- of Playstation games zijn heel leuk om te krijgen, maar wel een beetje prijzig. Denk dan bijvoorbeeld aan deze leuke stickers, waarmee je broer of vader hun controllers kunnen pimpen. 

recept boek cadeau
4. 500 Cupcakes receptenboek, Bol.com | €9,99
Zijn jij en je vriendin echte ‘cupcake-experts’? Dan is dit een leuk sinterklaascadeautje om te geven. Duik samen de keuken in en maak de lekkerste creaties. Maken jullie surprises waar je de sinterklaascadeaus in verstopt? Kijk hier voor de leukste ideeën.

handschoenen hema koud
5. Handschoenen, HEMA | €9
Sinterklaascadeaus die ook nog eens praktisch zijn, die zijn altijd geslaagd. Het is rond de decembermaanden flink koud buiten, dus lekkere warme handschoenen mogen niet ontbreken. 

thee mok porselein
6. Theemok, H&M | €2,49
Is degene die jouw sinterklaascadeautjes uit mag pakken een echte theeleut? Dan zijn deze porseleinen mokken een leuk idee. Je hebt ze in verschillende kleuren. 

boek netflix meisje
7. To All the Boys I’ve Loved Before, Bol.com | €7,39
Dit romantische en grappige boek valt zeker onder de categorie leuke sinterklaascadeaus. Koop dit voor je zusje of nicht en ze heeft gegarandeerd leesplezier. Wist je dat er ook een Netflix-serie van is gemaakt? 

cactus cadeau sint
8. Cactus Bunny, Bakker.com | €6,95
Hoe cute is dit lieve sinterklaascadeautje? Deze cactus heeft konijnenoren met leuke witte stippen. Ondanks de schattige looks is deze cactus écht niet knuffelbaar.

mac lippenstift cadeau
9. Mac Little Lips, Douglas €10
Met dit presentje tussen alle sinterklaascadeaus gaat je zus, moeder of tante heel blij zijn. Geef haar een (mini) MAC lipstick cadeau. De lipsticks hebben een volle crèmetextuur en voelt heerlijk zacht aan. Het is ook nog eens verzorgend, wel lekker met die kou buiten. Right?
 

bullet journal stippen
10. Bullet Journal, Bol.com | €9,99
Heb je een creatief nichtje? Geef haar een bullet journal zodat ze deze helemaal kan personaliseren. Dit valt echt onder de categorie creatieve sinterklaascadeaus, dus je kunstbarbaar van een vriend zal hier misschien niet héél gelukkig van worden.

 

 

hoesje telefoon blond
11. Telefoonhoesje, Blond Amsterdam | €7,95
Helemaal binnen het budget en ook nog eens super vrolijk. Je vriendinnen vinden dit vast geweldig en je beschermt natuurlijk gelijk je smartphone. 

sieraden ketting goud
12. Gouden kettinkje schelp, Loavies | €7,50
De Sint zat eens te denken, wat hij je lieve mama eens zou schenken… Tussen alles sinterklaascadeaus op haar verlanglijst, zag hij de sieraden dik omlijst. Nou, wel duidelijk dus: geef haar een mooie ketting of een ander sieraad dat bij haar past.

water fles hema
13. Waterfles 500 ml, HEMA | €4,50
Maak je familie en vrienden maar eens extra bewust van het milieu met dit soort sinterklaascadeaus. Geen plastic flesjes meer weggooien, maar gewoon je eigen waterfles. De Sint is vast trots op je ;-),

Beeld: iStock