Fashion

Dit zijn de zes nieuwste kledingtrends voor de herfst van 2022

kledingtrends-herfst

We zitten alweer in de laatste maand van de zomer, wat betekent dat we volop aan het kijken zijn naar de nieuwste trends voor de herfst. Dit zijn 6 kledingtrends die jij deze herfst in je kledingkast móét hebben!

Deze 6 kledingtrends wil jij deze herfst in je kast hebben hangen

Wij zijn obsessed!

Flared leggings

De flared broeken zien we al een tijdje, maar dit najaar gaan we de flared legging overal zien. En wij zijn fan: ze zijn véél comfortabeler dan flared jeans én ze zien er superleuk uit. Love it!

De tekst gaat verder onder de post

Classy gowns

Zijn prachtige, chique jurken helemaal jouw ding en kom jij vaak een tikkeltje overdressed aan? Dan ga je van deze trend houden. Grote jurken zijn namelijk helemaal in dit najaar! Wil je het toch iets meer casual maken? Dan kun je er altijd een leuk jasje of een sweater overheen dragen.

De tekst gaat verder onder de post

The Elle Woods fantasy

Ben jij ook een enorme fan van de iconische film Legally Blonde? Dan weet je vast wel dat Elle Woods een fantastische kledingstijl heeft. En dat gaan we deze herfst veel terugzien: de iconische kleur roze/fuchsia is namelijk he-le-maal in!

De tekst gaat verder onder de post

Mini rokjes

Goed nieuws: de minirokjes die we dit voorjaar en de afgelopen zomer overal zagen, blijven ook in de herfst nog even hangen. Oké, misschien ga je wel een panty nodig hebben, maar dat maakt helemaal niks uit. Wij houden van deze trend!

De tekst gaat verder onder de post

Lange handschoenen

Tijdens de AW22 fashion shows hebben we bij mega veel mensen de lange handschoenen gezien. En wij zijn obsessed! Oké, het is misschien een tikkeltje dramatisch, maar het kan je look echt afmaken. Je kan het combineren met een prachtige jurk, maar je kan het ook wat meer casual dragen. We like!

De tekst gaat verder onder de post

Lees ook
Dit zijn de nieuwe haarkleurtrends voor de herfst van 2022

Cut outs

Net als de minirokjes, zien we ook de cut out kledingstukken al een tijdje voorbijkomen. En dit najaar blijven we ze zien! Hoewel de gaten wel wat kleiner zullen worden, is en blijft het een fantastische look om te rocken.

Beeld: Pinterest: Who What Wear

Must reads 👀