Films & Series

De komende drie dagen kan jij voor slechts 6 euro naar de film!

6-euro-film

Het liefst willen we elke week naar de bioscoop om de nieuwste films te zien, maar de portemonnee laat dit niet altijd toe. Daarom is er dit weekend ‘Cinemania’ waarmee je op 2, 3 en 4 november voor maar 6 euro naar de film kan. Elke film die op deze dagen draait is dus voor maar 6 euro te zien! Lees snel verder om meer te weten te komen over de actie!

Cinemania

In samenwerking met de Stichting Nationale Bioscoopbon lanceert de Nederlandse Vereniging van Bioscopen en Filmtheaters (NVBF) de komende 3 dagen Cinemania. Een landelijke campagne om het bezoek aan Nederlandse bioscopen en filmtheaters verder te stimuleren. Door heel Nederland doen verschillende bioscopen en filmtheaters mee aan de actie dus de kans dat jij voor maar 6 euro een film kan zien is heel groot! Alle geprogrammeerde producties die op deze 3 dagen te zien zijn doen mee. En ja, dat betekent dat je ook naar een film in IMAX, 4DX, Dolby Cinema en ScreenX kunt gaan voor slechts 6 euro.

Lees ook:
Déze nieuwe films en series verschijnen in november op Netflix

Films

Speciaal voor jou hebben we de meest trending films opgezocht die op 2, 3 en 4 november draaien en voor jou op een rijtje gezet. Elk genre komt voorbij dus er is voor ieder wat wils. Van horror, tot drama, tot komedie tot romantiek. Mocht je dus nog niet weten welke film je wil zien, kan je kiezen uit de volgende opties:

 1. Ticket to Paradise
  In deze nieuwe romantische komedie zien we hoe filmsterren George Clooney en Julia Roberts hun hoofdrollen vervullen. Het verhaal draait om een gescheiden koppel dat halsoverkop naar Bali vertrekt. Daar hopen ze hun dochter te behoeden voor de fout die zij 25 jaar eerder gemaakt hebben; een huwelijk.
 2. Amsterdam
  Deze historische misdaaddrama heeft een cast waar je u tegen zegt. Christian Bale, Margot Robbie, Robert de Niro, John David Washington, Anya Taylor-Joy, Rami Malek, Chris Rock, Taylor Swift zijn nog maar een paar voorbeelden om mee te beginnen. De film speelt zich af in de jaren dertig wanneer drie vrienden getuige zijn van een brutale moord. Zelf worden ze verdachten en ontdekken ze een van de meest buitensporige complotten in de Noord-Amerikaanse geschiedenis.
 3. Smile
  Een psychologische horrorfilm die je de stuipen op het lijf zal jagen is de film Smile. De hoofdrol is voor Sosie Ruth Bacon, de dochter van acteur Kevin Bacon. Na een traumatisch incident met een patiënt begint Rose onverklaarbare en angstaanjagende fenomenen te ervaren die alleen zij kan zien. In de film gaat ze op zoek naar antwoorden terwijl ze achtervolgt wordt door haar eigen geest.
 4. Kwestie van Geduld
  Een Nederlandse romcom met Barbara Sloesen en Manuel Broekman in de hoofdrol, klinkt als een film die we willen zien. Chef-kok Monica heeft een dikke punt gezet achter haar jeugd in het Limburgse dorp Gulpen en maakt momenteel furore met haar gerechten in het bruisende Amsterdam. Als ze samen met haar vriend een nieuw restaurant wil openen, moet ze noodgedwongen terug naar haar roots om de laatste banden te snijden. Als snel staat ze in het dorp oog in oog met haar jeugdliefde.
 5. Barbarian
  In deze horror zien we hoe een jonge vrouw een huurwoning boekt, omdat ze naar Detroit afreist voor een sollicitatiegesprek. Wanneer ze laat in de avond arriveert, ontdekt ze dat het huis dubbel is geboekt en een vreemde man er al verblijft.
 6. Good Luck to You, Leo Grande
  Dit is een typische Britse komedie en drama met Emma Thompson en Daryl McCormack. Emma speelt in de film de weduwe Nancy Stokes, een gepensioneerde schooljuf die verlangt naar avontuur in haar leven. Maar meer nog heeft ze zin in ‘intimiteit’ en contact met iemand. Om zeker te weten dat dit goed komt neemt ze contact op met escort Leo Grande.
 7. The Invitation
  De griezelige horrorfilm draait om Evie. Een jonge vrouw die na de dood van haar moeder via een DNA-test ontdekt dat ze nog veel meer familie heeft. Ze besluit die familie op te zoeken, maar komt terecht in een duistere nachtmerrie.
 8. Soof 3
  Nog een heerlijk Nederlandse romcom in de lijst, Soof 3. De trailer ziet er veelbelovend uit met naast een lach ook een traan. De hoofdrollen worden wederom vertolkt door Lies Visschedijk en Fedja van Huêt.
 9. Stromboli
  In deze drama arriveert de net gescheiden Sara met een koffer vol wodka en een uitgeput hart op het eiland Stromboli. Ze komt bij een retraite terecht waar ze, samen met een bont gezelschap andere dolende zielen, onder leiding van de charismatische goeroe Jens de confrontatie aangaat met haar pijnlijke verleden.
 10. Don’t Worry Darling
  De film is een gedurfde, mysterieuze en visueel sensationele psychologische thriller van regisseur Olivia Wilde. Zanger Harry Styles en actrice Florence Pugh spelen het getrouwde stel Jack en Alice Chambers. Ze zijn dolgelukkig samen en leven in een utopische gemeenschap midden in de woestijn. Op een dag doet Alice een bijzondere ontdekking over haar leven dat verontrustende geheimen aan het licht brengt.
Beeld: pinterest

Must reads 👀