Lifestyle

Dit zijn de 5 leukste koppels van bekend Nederland

leukste-koppels-bekend-nederland

We hebben allemaal wel een koppel in gedachten die voor ons persoonlijk de definitie van couple goals vormt. Ze vullen elkaar perfect aan en kennen elkaar door en door, echt schattig! Dit zijn de 5 leukste koppels van bekend Nederland. 

1. Mikky en Frenkie

Mikky Kiemeney en Frenkie de Jong zijn het perfecte voorbeeld van highschool sweathearts. Ze leerden elkaar al kennen op hun vijftiende levensjaar en zijn inmiddels zeven jaartjes gelukkig samen. De twee zijn ontzettend schattig samen en hebben een enorm sterke band. Zo heeft Mikky dat een keer in een interview verteld. Na drie jaar verkering besloten ze een half jaartje tijd voor hunzelf te nemen: “We moesten even ontdekken wat we zo leuk aan elkaar vonden. En dat deden we. Daarna is onze band alleen maar sterker geworden. Het voelde alsof we echt voor elkaar hadden gekozen, en niet per ongeluk van jongs af aan in een relatie waren beland.”

View post on Instagram
 

2. Dee en Lars

Demira van der Zeeuw, beter bekend als Dee, is onlangs samen met haar vriend Lars Gerbrands trotse ouders geworden van hun eerste kindje. Dee en Lars zijn al sinds 2018 samen en hebben al veel mooie, maar ook zware momenten meegemaakt. De zwangerschap was namelijk niet vanzelfsprekend voor Dee. Zo vertelde de zangeres, influencer en YouTuber via haar socials openhartig over de drie miskramen die ze heeft gehad. Heel verdrietig! Gelukkig hebben Dee en Lars altijd veel steun aan elkaar gehad en zijn ze nu happier than ever met hun kleine meid!

View post on Instagram
 

3. Kaj en Jessie

Jessie Jazz Vuijk en Kaj Gorgels zijn ook sinds 2018 een koppel en de twee nog altijd dolgelukkig samen. Voordat ze het officieel maakten hadden ze al een periode van anderhalf jaar aan daten achter de rug. Ze kenden elkaar al heel goed toen ze official werden en hadden gewoon even de tijd, de ruimte en de privacy nodig om uiteindelijk te komen waar ze nu zijn. In een video van Concentrate Bold vertelt Jessie meer over haar relatie met Kaj: “Alles gaat heel easy, en dat heeft mij ook wel laten inzien dat het heel makkelijk gaat, en dit ook de manier is hoe het hoort te gaan.” Daarnaast zien we allemaal natuurlijk dat de twee een ontzettend knap stelletje vormen samen.

View post on Instagram
 

4. Romee en Laurens

Romee Strijd en Laurens van Leeuwen is nog zo’n stelletje dat elkaar al sinds hun kindertijd kent. Romee kwam namelijk in haar tienerjaren altijd over de vloer bij Laurens, aangezien ze beste vriendinnen was met zijn zusje. Inmiddels is het al dertien jaar geleden dat de twee voor het eerst met elkaar op date gingen. Laurens zou in die periode aan Romee hebben gevraagd of ze zeker wist dat ze aan de relatie wilde beginnen, want dan zou het voor altijd zou zijn. Te schattig! En dat blijkt ook inderdaad. De twee hebben een prachtig dochtertje gekregen, genaamd Mint, zijn sinds januari verloofd en verwachten dit jaar nog een dochtertje. Ware liefde bestaat dus echt!

View post on Instagram
 

Lees ook:
Single ladies opgelet! De knapste mannen wonen in déze steden

5. Rianne en Roy

Onlangs je dating app verwijdert? Don’t! Rianne en Roy zijn namelijk het levende bewijs dat daten via Tinder echt kan werken. In 2015 begonnen ze via de app te daten en dit jaar is het knappe stel getrouwd. Zo kan het dus ook! Dat Roy husband material is, heeft hij bewezen toen hij Rianne tijdens hun vijf jarig jubileum ten huwelijk vroeg op het dakterras van het DoubleTree by Hilton hotel in Amsterdam. De plek waar ze hun eerste Tinder date hadden. Te schattig toch?

View post on Instagram
 

Beeld: Instagram: @rianne.meijer

Must reads 👀