Lifestyle

9 redenen waarom de winter leuk is!

Ons zomerteintje is als sneeuw voor de zon verdwenen (letterlijk), we stappen niet meer zo graag op de fiets door het gure winterweer en we hebben permanent een snotneus. Voor als je het echt even niet meer ziet zitten, hebben wij hier 9 redenen waarom de winter wel leuk is!

1. Wintereten!
Erwtensoep, stoofpotjes, hutspot, boerenkool met worst… Over het eten hebben we in ieder geval niets te klagen!

2. …En geen zorgen over je bikinibody!
Al die stamppotten gaan je niet in de koude kleren zitten en gelukkig is dat helemaal niet erg! We schuiven al het overheerlijke wintereten met plezier naar binnen, want we hebben niet de zorg dat we over een week op het strand moeten liggen. Al die laagjes kleding die je elke ochtend aantrekt verhullen het toch wel. Natuurlijk proberen we wel met mate te blijven eten 😉 Want alles waar TE voor staat is natuurlijk nooit goed!

winter

3. Winteraccessoires
Bij je winterjas horen nieuwe accessoires. Een goed excuus om te shoppen (eerlijk is eerlijk, we zijn niet voor niks meiden). Nog een voordeel van winteraccessoires: als je krap bij kas zit, dan kun je altijd nog breien!

4. Kerstmis, Sinterklaas
Deze feestdagen mogen natuurlijk niet ontbreken in dit lijstje. Cadeautjes, gezelligheid en veel eten. Wij zijn er dol op!

winter

5. Jongens in truien
Hoewel wij dol zijn op onze eigen wintergarderobe, vinden we het ook niet verkeerd om een leuke jongen in een trui te zien: zacht, warm en schattig. Al helemaal als hij ons er een knuffel in geeft 😉

6. Warme chocolademelk en een kop thee
We hebben het nu wel steeds over het eten, maar wat dacht je van een mok met chocolademelk na een schaatstochtje? Of een kop hete thee nadat je een koude fietstocht achter de rug hebt? Dat zijn toch van die geluksmomentjes…

winter

7. Een gezellige vrijdagavond
Een comfortabele bank, een zacht dekentje, een kopje thee, koekjes en een gloednieuwe Voice of Holland. Wat willen we nog meer?

8. Oud en nieuw
Vuurwerk, champagne (als je dat al mag) en eventueel een nieuwjaarszoen van je crush. Wat is er leuker dan nieuwjaar? Met wie je het ook viert, het is altijd gezellig. Samen aftellen tot 00:00 uur… En fantaseren over wat het nieuwe jaar ons zal brengen.

winter

9. Vakantie
Zeg nou zelf: die twee weken kerstvakantie zijn toch heerlijk? Daar kunnen we niets slechter over zeggen. En in februari hebben we ook nog eens een weekje voorjaarsvakantie. We like!

Wat vind jij het leukst aan de winter?

Bron: glamourmagazine, lovelyish

Door: Emma